Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAk sobie siedze i myśle

Czy uwazacie ze dziwictwo jest w modzie?

Polecane posty

Gość TAk sobie siedze i myśle

CZy uwazacie ze dziewictwo jest ze tak powiem w modzie?? Coraz cześciej spotykam osoby ktore majac 15 16 lat sa już po pierwszym razie. w dzisiejszych czasach dziewczyna nie szanuje sie za bardzo!! zal mi takich ludzi

no nie szanują się :( za moich czasów to porządna 15 latka miała męża i dziecko w drodze a te :O to tylko o zabawie i chlaniu myślą zamiast rodziny jak bóg przykazał zakładać. Postępowe to taki i na tradycje oraz postępwanie matek swoich nie zważa :(

Gość genio
a juz tam...

Gość asfdsgdfh
dziewicwo jest w modzie ale jak widac kazdy ma to w dupie i sie lubi zabawic

Gość marta776
ten autor jest niezle zacofany.

Gość opopopo
oo widac ze martwa ma juz rozklapioche :D

Gość buahahahha
martwa marta buahahah :D

Gość womso
Jest w modzie tak samo jak niedziewictwo. Innymi słowy: moja dupa moja sprawa.

na kafe prawictwo zawsze będzie w modzie bo gdzie indziej możesz z dumą powedizeć \"Mam 25/30/35/40 lat i nigdy nie miałem dziewczyn/nie byłem w związku/nie całowałem się/nie uprawiałem seksu\" no gdzie? :D

Gość marta776
ten autor jest niezle zacofany:/

ale pomyśl jesteś wyjątkowy ilu facetów w twoim wieku nie miała nigdzy dziewczyny/nie było w związku/nie uprawiało seksu/nie całowało się/nie chodziło za rękę? no...? oczywiście w polsce :P pewnie niewielu

Jak tak czytam to forum to zastanawiam się czy czasem nie jestem w większości.

nie rozpatruje tego w taki sposob. jestem dziewica bo nie spotkalam jeszcze nikogo z ktorym chcialabym to zrobic, jak takiego spotkam to bede chciala zeby mnie rozdziewiczyl i nie bede patrzalyla na jakas mode bo to nie o to chodzi

\"Jak tak czytam to forum to zastanawiam się czy czasem nie jestem w większości.\" stare bo stare ale :P widać że nie w większości.... pewnie się źle wklei ale cóż :D Stan cywilny prawny według płci w 2002 roku Stan cywilny populacji mężczyzn populacji kobiet Kawalerowie, panny 33,2 24,3 Żonaci, zamężne 59,9 55,5 inne reszta :P

"poza tym nie grozi nam nie udany związek, nieplanowane dziecko, rozwód, choroby weneryczne i inne związkowe wypadki" na zadnym znamym mi forum nikt takiego czegos nie napisal :P

bo na mało którym forum w 1 temacie pojawia się 10 typów którzy nigdy dziewczyny nie mieli :classic_cool: :P tylko powiedz szczerze... czy brak ryzyka wystąpienia takich zdarzeń nie jest plusem nie bycia w związku?

"tylko powiedz szczerze... czy brak ryzyka wystąpienia takich zdarzeń nie jest plusem nie bycia w związku?" jakims plusem napewno jest , bo to co znajomi maja za numery to w zadnej w ich sytuacji sie nie widze :classic_cool:

Jest bardzo dużo powodów, żeby pozostać prawiczkiem. Te nieplanowane dzieci i choroby weneryczne...A są jakieś powody żeby nim nie być? Oprócz oczywiście chęci należenia do społeczeństwa i robienia tego co wszyscy?

korjonos yyyyyyyyy chęć rozmnożenia sie??? i jak będziesz w związku to w końcu będziesz się musiał zdecydować bo inaczej dziewczyną cie rzuci :classic_cool: no jest jeszcze podobno 3 orientacja czy tam 4 - aseksualność więc można i bez być szczęsliwym