Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 37

SPAKOWAŁ SIE I WYSZEDŁ!!JEZU CO DALEJ

Polecane posty

ojciec sie rozchorował wtedy po naszej kłótni i wtedy jego matka powiedziała mu ze sie tak przeja ta sytuacja i jesli on nie chce pochowac ojca to ma wracac ,ja mu nic nie mówilam tylko kazałam aby pojechał do mamy i tam został na noc aby nie byla sama ,ale on na drugi dzien wrócil i powiedział ze ojciec czuje sie dobrze i nie bedzi sie ich słuchal bo to jego wybór i tak chce ,matka dzwoniła do niego to wtedy powiedział ze jest pewien swojego wyboru i koniec i dalej to juz bylo ok az do czasy tamtego poniedzialku

to napewno sprawka rodzinki. nie wiem czy warto sie w to bawic, jesli facet jest na tyle slaby zeby latac do koncazycia za mamusia to nie maco soie nim glowy zawracac. zachowal sie jak bachor. co za maminsynek. z takim nie da sie zycia wiazac. nigdy nie bdziesz mogla z nim porozmawiac bo bedie obawa ze pizdus sie obrazi, spakuje i poleci do mamusi

ojciec sie rozchorował wtedy po naszej kłótni i wtedy jego matka powiedziała mu ze sie tak przeja ta sytuacja i jesli on nie chce pochowac ojca to ma wracac nie możecie się kłocic bo jego rodzice chorują, nie wytrzymam zaraz :( wasza kłotnia ma być powodem śmierci jego ojca a na co teść choruje? postaraj się doprowadzić do rozmowy z nim nie unoś się złością gniewem nic nie wskorasz musisz go sciagnac spowrotem a potem postaraj sie dobrze zyc z tesciami dbaj o nich jak o własnych rodzicow i bedzie dobrze spytaj sie tesciowej kiedys czy zawsze byla idealnym zwiazkiem z tesciem ale nie ironicznie, kiedys przy rozmowie jak nadejdzie odpowiednia chwila niech sobie przemysli zwiazki czasem sie docieraja po kilkanascie lat!!!

pomyslałam o tym ze jesli faktycznie cos by sie zmieniło i doszlibysmy do porozumienia to czy ja bylabym w stanie mu tak bezgranicznie wierzyc tak jak było to teraz.balabym sie ze znów tak zrobi jak cos bedzie nie tak ,a zycie składa sie z róznych sytuacji

moja rada jesli go kochasz walcz o niego mysle ze on nadal cie kocha jedz tam i walcz jesli tesciowa trzasnie ci drzwiami przed nosem to krzycz przepraszam za wszystko tak glosno zebyś byla pewna ze maz to słyszał nawet jesli w sercu bedziesz czula i myslala inaczej i bedziesz chciala jej nawtykac nie daj sie poniesc emocjom złością nic nie wskorasz nic!!!

''pomyslałam o tym ze jesli faktycznie cos by sie zmieniło i doszlibysmy do porozumienia to czy ja bylabym w stanie mu tak bezgranicznie wierzyc tak jak było to teraz.balabym sie ze znów tak zrobi jak cos bedzie nie tak ,a zycie składa sie z róznych sytuacji'' nie wiem ile jesteście razem ale musicie ze soba rozmawiac to jedyna droga zeby sie dotrzec macie dzieci tescie nie pozbawia chyba wnukow ojca z powodu potknięcia synowej jeśli zobaczą że jej głupio i przykro z tego powodu

powiedział mi ostatnio ze w tym miesiacu bedzie walczył do skutku zeby było bo czas ucieka a jesli nic nie wyjdzie to pójdzie sie leczyc powiedzial to tak pol zartem pól serio

czaem nie warto walcyc o kogos kto sm sie nie stara. nie bedziesz mogla zufac takiemu facetowi nawet jak bedziesz w potrzbie

niestety ale nie mamy dzieci jakos sie nie udało wspólnych nie mamy to nie ma znaczenia, walcz o niego jesli go kochasz i zdobądź sobie sympatię teściow, życzę siły i powodzenia nie daj się ponieść złości jeśli chcesz możesz do mnie napisać maila anamikolajczyk@msn.com jeśli będe mogła pomogę jakoś i odezwij się napisz jak poszła rozmowa czy to na tym topiku czy prywatnie może coś doradzę

miłość powina dodać Ci skrzydeł, wiem ze to jak z bajki słowa, ale w tej sytuacji nie masz nic do stracenia, walcz o niego i przestań jeśli uznasz że naprawdę nie ma już żadnej nadzieji, ale nadzieja jest i to spora według mnie mimo wszystko

możesz sprobować, ale on może wykasowac, ja bym poszła na całość-do domu rodzicow, z listem w ręce na wypadek gdyby nie otworzyli drzwi, wiesz juz jak z nim rozmawiać, jedź proso do niego, zaskoczysz go i teściow, no może nie dzisiaj, już pozno, ale jutro