Gość klarysssa Napisano Styczeń 20, 2009 Zrobiliśmy z kolegą eksperyment . Założyliśmy równocześnie po chomiczku - zorientowani wiedzą o co chodzi . Po krótkiej rozbudowie, zaczęliśmy " chomikowe rozmowy" , pisząc do tych samych kobiet , ja kobieta i on mężczyzna. Średnio jedna na 10 raczyła odwiedzić mojego chomika z rewizytą , natomiast u niego nastąpił istny zalew pań . Dzień dobry .... nazwijmy go Mareczkiem , więc - dzień dobry Mareczku , wspaniałego weekendu Mareczku itd. itd... Na następny dzień to samo juz od rana .Życzę ci Mareczku itd itd... Wieczór to samo ...Czekamy co będzie dalej , ale panie niestrudzone i znowu czułe powitania i życzenia , chociaż mój znajomy już więcej do żadnej z nich sie nie odezwał . Oczywiście , żadna z nich nie odwiedziła mnie ponownie chociaż reagowałam na wpisy tych rewizytujących ...... Co z tego wynika? Internet to raj dla mężczyzn , baby same wchodzą w ręce , byle kawałek chłopa. Nieważne kto , co ... idą jak ćma do ognia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach