Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fifififi

facet flirtuje-co robić?

Polecane posty

kochanie,tam dalej siedzi Zenek, on mnie zawsze podrywa, możemy go do nas zaprosić? Nie będe się czuć tak samotnie,jak TY flirtujesz" :O .... :( nie nabierze się....... ;P

Gość osoba_trzecia
11:07 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery - dobrze ci radzi - do takiej rady zaesze warto się zastosować :P

Wiesz co ja na twoim miejscu, jak one bedzie z zjakas flirtowal podeszlabym do faceta zlapala go za reke w ostatecznosci pocalowala w policzek i zobaczyla jak on zareaguje na to. Możesz jeszcze spytac cos w stylu: "co tam kochanie" . Ozbaczyc co on zrobi jesli bedzie próbować Cie zjechac albo skoczy z buzka co robisz kobieto to go od razu zostaw. Jesli to odwzajemni i sie uzsmiechnie np to postój chwile posłucha o czym rozmawiaja. Ja zrobilabym tak,zeby przekonac sie jaka bedzie wtedy jego reakca. jak po pierwszym razie nie ebdziesz pewne zrob tak kilka razy a pozneij sama ocen sytuacje czy zareagowal tak ze uwazasz ze ejst w porzadku, czy zaragowala gresywnia,a lbo z nerwami albo cos. Musisz sama ocenic sytuacje ale najpierw wyczuc grunt jak on ten flirt traktuje! O wszystkim rozmawiam ze swoim chlopakiem jak cos jest nie tak,a le wiem ze facetom w niektorych kwestiach trudno jest cos wytlumaczyc bo widza to tylko ze swojego punktu widzenia i innego nie akceptuja... napis zjak potoczyly sie sprawy, ja np jestem ciakawa.... pozdrawiam:)

Gość verdinka
Fifi, ten typ facet tak ma i nigdy to sie zmieni. Bedzie flirtowal nawet jako 60letni dziadek. Zastanow sie czy chcesz byc z takim facetem...

Gość a ja...uwazam
ze skoro on flirtuje z innymi to Ty tez...moj mowil ze on zazdrosny nie jest ze ja sobie wkrecam....a przeciez oczy mam i widzialam jak sie zachowuje..do pewnego moentu...bylismy na imprezie z jego znajomymi i zagadal do mnie kolega kolegi (korego on nie znał) akurat jak był przy barze gadalismy o pierdołach jak moj przyszedl usmiechnal sie i powiedzial Idziemy do domu...pozegnalismy sie i wyszlismy zdania nie powiedzial niby olal temat...nastepnego dnia rano zaraz po przebudzeniu kiedy lezelismy w lozku zapytal A o czym z nim rozmawialas...no coz poczulam satysfakcje bo jednak on tez bywa zazdrosny;d

Gość a ja...uwazam
ej ale absolutnie mu nie szeptaj nic do uszka ze ktos cie zawsze podrywa i czy mozecie zaprosic....sposobem moja droga na uszko mu szepnij Gdybys mnie szukal kochanie to znajdziesz przystoliku zenka...po czym idz flirtuj smiej sie,baw dobrze....i potem nastepnego dnia mu opowiadaj jaki to zenekk zabawny jakie ma poczucie humoru ze normalnie urodzony flirciarz srutututu pol kilo drutu nawet jesli pan zenon to totalny nudziarz... to go powinno wkurzyc zobaczysz jak sie zachowa jesli po kilku takich akcjach nie zacznie Cie na imprezach"pilnowac" odpusc go sobie...jesli reakcja bedzie taka jak mojego znaczy ze kocha

Gość fififififi
Kurczę, dziewczyny, widze, że rozumiecie temat...dzięki.Ja spróbuję, gorzej jak nie będzie w pobliżu żadnego zenka, ale i tak postanowiłam że zrobię wzystko,żeby sprawe wyjaśnić.Hm...niestety,jestem z tych kobiet, cpo im można wkręcić cokolwiek,jak już się zakochają-ale nie chcę być taka. W poprzednim związku byłąm na zabój zakochana w gościu,on robił co chciała, a mi się wydawało,że to ja coś zle widze i zle oceniam.teraz-koneic z tym.