Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbzikowana lejdi

mam bzika na pkt jego byłej dziewuchy!!!

Polecane posty

Gość zbzikowana lejdi

Cokolwiek robi to ja mysle ze robił juz to z nią. Jak sie przytulamy, kochamy to zastanawiam sie jak to bylo z nią, widzialam jej zdjęcia (ba!nawet ich zdjęcia wspólne!!) byc może to dlatego. Koszmary mam z nią związane!! wiem, ze jemu nie w głowie juz ta pannica, ale ja nie moge jemu darowac tej znajomości, jestem zazdrosna a to co z nia robił. POMOCYYYYY! nakrzyczcie na mnie i dajcie w łeb, może zmądrzeje!!!!

Gość zbzikowana lejdi
i nie mam nastu lat to jest najgorsze...

Gość krewtkowy koktajl
obsesja jakas. ciagle wchodze na jej profil na nk. wygooglowalam ja na wszystkie sposoby. on czasem o niej mowi. jesli zle, to sie ciesze, ale jak wspomni cos dobrego, to krew mnie zalewa.

na pocieszenie powiem Ci tyle, że kiedyś też byłam w takiej sytuacji i przeżywałam to samo. Na szczęście teraz jesteśmy juz małzeństwem i wszystko minęło, ba nawet minęło już przed slubem, najgorszy był początek chodzenia, a później starałam się o tym nie myśleć. Ciesz się tym, ze Ty jesteś Tą wygraną osobą bom teraz on jest z Tobą.

Gość krewetkowy koktajl
ucielo mi wypowiedz napisalam ze mam tak samo.

Gość do zbzikowaneeeej
Nie tylko Ty tak masz ! Ja też tak myślę... że to co robi ze mną,robił z Nią. Ze zabiera mnie tam,gdzie Ją...że leżała w tym łózku,w którym teraz ja śpię. Że brała prysznic ,pod tym prysznicem pod którym teraz ja sie kąpię! Że jadła w naczyniach w których teraz ja jem... Że dotykała Mojego Faceta!!! Też widziałam Jej zdjęcia,ha nawet pisała do mnie! Ale naprawdę do końca zycia będe śmiać się,że miał kobietę wyglądem identyczną jak EWA MINGE!!!!! brrrrrr fuuujjjj... A dama totalna.... Po prostu brzydze się Jej...Nie wiem ,ale brzydzę!

Gość zbzikowana lejdi
Ja juz nie moge, nie potrafie sie skupic na tym co robimy razem bo ciągle mysle czy on z nia oglądał dany film , czy słuchali tej muzyki i czy wiążą sie z danym kawałekiem jakies wspomnienia!!! Krew mnie zalewa....

Gość do zbzikowaneeeej
Z piosenkami to mam to samo również! Dlatego słucham z Nim tylko tych piosenek,które powstały ,gdy zaczelismy byc juz ze sobą hehe;)

Gość hahhaa20
a mój niemiał nikogo przedemną :) i dotykał tylko mnie a ja jego bo też niemiałam wcześniej chłopaka ...nawet sie nie całowalismy z nikim innym niz z sobą:) jestemy razem 4 lata ja mam 20 on 23:)

Gość zbzikowana lejdi
Myslicie, że to minie?Jak to to kiedy bo u mnie juz rok to trwa a ja juz popadam w jakies psychozy!!!! Nie ma dnia żebym o tej pannie nie myślała... denerwuje mnie to, ze nie moge sie zając swoim życiem bo mam w głowie tą krowe!!!

Gość do zbzikowaneeeej
hehehe a ta "krowa" robi coś złego?Miesza w Waszym związku? Bo widzisz ja to powinnam już popaść w jakiś stan psychiczny,bo u mnie miesza strasznie;/;/ strasznie...

Gość regrb
nieminie napewno jak trwa wiecej niz rok to nieminie:(

Gość krewetkowy koktajl
ja juz sie zastanawialam jak sie wlamac do jego komputera i obejrzec wszystkie jej zdjecia normalnie nie moge przestac myslec o tej babie. analizuje jej styl ubierania sie, fryzure. zaczynam kombinowac jak ja spotkac na zywo :/

dziewczyny wyluzujcie z tymi pannami ;) chyba macie zanizone poczucie wlasnej wartosci. Wy jestescie najlepsze i zadna inna nie dorasta wam do piet ;) a w dodatku oni sie juz dawno rozstali i nie bez powodu. idealne wiec nie sa. a jeszcze niedawno przezywalam to samo co wy. wyszukiwalam jego eks na kazdym portalu , porownywalam ja ze mna.w dodatku ona byla szczupla i miala biust o miseczce F a ja mam male piersi. mialam fochy jak on cos o niej wspomnial milego. pozniej to juz nawet dotykac sie nie dawalam bo sobie wyobrazalam ze robiac to wyobraza sobie jej cycki. no paranoja. a zwiazek sie zakonczyl wlasnie przez ciagle gadanie o bylej...

Gość do zbzikowaneeeej
Powinnyście zlewać Je totalnie! Kurcze to Was wybrali Wasi Faceci!;) Ja tam mam w tyłku Ją jako osobę!!! Tylko no jak mówię wkurza mnie to,że robił to i owo z Nią!!! Gdy jeszcze nie byliśmy razem!

Gość szanghajka456256
to on ma jej zdjecia na kompie ja bym mu dała:( kurwa co on se mysli po co mu te fotki??? czytając to sie wkurwiłam:( albo jest z tobą i ma twoje fotki albo jest z nia i ma jej fotki ale cymbał!!!!!!!!!!!

Gość zbzikowana lejdi
Mój mial jej fotki ale skasowal, ale i tak mi w pamięci jej obraz został, tez analizuje jej wyglad, widzialam na zdjęciach jak ją czule obejmuje i mnie szlag trafia!!!!

Nie wyobrażam sobie ze miałbym rozmyslac o byłych facetach mojej żony. Skoro wybrała mnie i jest ze mna szczęśliwa to po co mam rozmyślać nad tymi przegranymi nieszczęśnikami :)

Gość do zbzikowaneeeej
Ja pamiętam jak już nie był z tą swoją, zaprosił mnie do siebie,jakoś tak było że chciał mi coś pokazać w laptopie ,zamykając stronki pokazał sie pulpit ,na którym był On z Nią ze swłodkim buziakiem w usta!! Zrobiło mi się przykro,zmieszałam się,wyszłam z pokoju...siedziałam zamyślona,ze smutną miną. Napewno wiedział o co chodzi... Wtedy nastała bardzo poważna rozmowa. Od tamtej pory po Niej ani śladu. No fakt nie bylismy jeszcze wtedy razem. Ale ta dziewczyna jest bardzo chamska i bezpośrednia, do któregoś grudnia wypisywała do Mojego Faceta, komentarze w stylu "Kocham Cię" "Tęsknie" . Albo i miłosne smsy ... Boże jak mnie to wkurzało! Mój Ukochany kazał mi się nie przejmowac itd. Teraz to ustapiło. Bo gdyby znowu cos odwaliła to jak Boga Kocham ,bym Ja znalazła gdzieś tam na południu i zabiła!!! ;) Nic nawet nie mówie o wiadomosciach do mnie...no porazka,dziewczyna jest psychiczna!

Gość zbzikowana lejdi
no to u mnie to troszke inaczej wygląda, bo ona mu wysłala zyczenia na swięta, on nie odpisał, a pozniej stwierdzil ze juz jest gotowy i ze czuje ze musi i ze już może jej odpisac. To znaczy ze przez ten cały czas nei było gotowy bo leczył rany? dlatego ta krowa mi tak zaprząta głowe, bo sie boje ze on jednak cos do niej czuje.

Gość Juuuuuuupiterka
i dlatego niepowinnas byla widziec ich wspolnych zdjec i najlepiej jakbys o niej nie wiedziala:) bo to sie tak konczy, teraz musisz dac sobie na wstrzymanie...albo powiedz swojeeu ukochanemu o tym i on niech cie zapewni i ta zazdrosc z glowy wybije:)\ mojego bylego nowa panna jest zazdrosna o mnie bo wlasnie widziala nasze wspolne zdjecia... i teraz patrzy na mnie jakby mnie miala zeeżreć:) hihi

kobietki ja tez mam takiego bzika z tym ze moj facet mial nie jedna laske i zaraz przed tym jak sie poznalismy byl z jedna ktora dala mu kosza. wiem ze dlugo cierpial az w koncu zaczal ze mna no i jak twierdzi przeszlo mu. ja tez swieta nie bylam i mialam kilku facetow a nawet wtedy jak z nim sie zaczelam spotykac to dzialalam na dwa fronty:(na poczatku mialam do niego stosunek olewczy a pozniej jak on juz mial dosc moich fochow i tego ze nie okazuje mu uczuc znalaz jakas szmate!jak sie dowiedzialam wpadlam w szal i natychmiast zareagowalam!dzis juz jestesmy poltora roku razem ale przy kazdej klotni wypominam mu to ze sie z nia spotkal!ostatnio znalazlam ja na n-k i mnie az w gardle sciskalo bo szmata jeszcze potrafila do nigo dluzszy czas wydzwaniac ! myslalam ze tylko ja jestem taka dziwna!ehh...ale wiem ze wiekszosc problemow sama wymyslam bo koles naprawde mnie kocha i jest wierny tylko ciagle wydaje mi sie ze robi mnie w bambuko tak jak ja to nie raz robilam:(((((

Gość zbzikowana lejdi
ja tez miewam momenty ze nie ufam, i mysle że robi mnie w konia, i ze jest ze mną z braku laku.... :( tragicznie....

Gość krewetkowy koktajl
nie wiem czemu trzyma zdjecia tamtej. ale nie chce ich wyrzucic. i tez mam wrazenie ze jest ze mna bo to lepsze niz byc samemu. moze to rzeczywiscie niskie poczucie wlasnej wartosci. tamta babka byla w 100% rozna ode mnie. o 180 stopni. od koloru wlosow po zainteresowania.

Gość powinien wykasowac jesli
ma Ciebie!!!!!!! co to w ogóle ma być?

Gość zbzikowana lejdi
no oczywiscie ze powinien wykasowac, ja ostatnio chcialam przesłuchaj jego płyty i na jednej z płyt znalazlam jej zdjęcie, a płyty wozil ze soba za granice... boli cholernie takie cos...

Gość krewetkowy koktajl
nie chce skasowac mowi ze ma je zapakowane, zahaslowane i wcale do nich nie zaglada ale wiem ze tez wchodzi na jej profil na nk, a ona ma tam mnostwo zdjec Zreszta ma dodane do "ulubionych" linki do wszystkich jej profili, do jej blogu itp

Gość a ja kumam 3
zbzikowana nie wariuj wierz mi faceci nie myślą o byłych serio dla nich czarne to czarne białe to białe jest z tobą a nie z nią przeszłość to przeszłość i nie wracają do niej no chyba że będzie mu z tobą dobrze a tak może się stać jeśli cięgle w wasze życie będziesz na siłe ją wplatać musisz wyznaczyć sobie cel by z jego słów padło określenie że jeszce nigdy się tak dobrze nie czuł lub czegoś jeszce nie robił niech sam sobie uświadomi i ty też że z tobą jest zupełnie inaczej

Gość a ja kumam 3
że będzie mu z tobą zle -oczywiście miało być