Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbzikowana lejdi

mam bzika na pkt jego byłej dziewuchy!!!

Polecane posty

Gość tdk6
wydaje mi się że tamta jest od Ciebie lepsza a ty czujesz się gorsza, inaczej nie zadręczałabyś się tak, po co w swoim życiu myśleć o byłej swojego faceta ile tak można.... skoro tak bardzo się męczysz to odejdz od swojego chłopaka i on będzie szczęśliwy i Ty w końcu jak będziesz sama to będziesz zadowolona...

Jak ja Cię dobrze rozumiem... Było to kilkanaście lat temu ale pamiętam wszystko. Siedziałam w jego pokoju, bo on poszedł się wykąpac po pracy, zaczęłam grzebac w jego magazynach o motorach i ....znalazłam plik zdjęc jej i jego z sylwestra poprzedniego roku (to był początek naszej znajomości). Myślałam, że dostanę apopleksji!!! Wywiedziałam się gdzie ona pracuje i potrafiłam codzennie stac pod tym sklepem i oglądac ją jak sprzedaje przez szybę. Z jego i jej wspólnymi znajomymi potrafiłam kazdym tematem pokierowac tak, by zszedł na jej osobę. I tylko łykałam informację. Była zupełnie inna niż ja, co wcześniej mój men mi mówił ale mu nie wierzyłam. Któregoś dnia przemogłam sie i weszłam do tego sklepu i zapytałam o jakąś pierdołę. Była bardzo miła i uprzejma(nie znałyśmy się)ale... wydała mi się strasznie...brzydka. Minęło kilkanaście lat, ja dawno jestem z kim innym, z tym facetem od 12 lat zero kontaktu, a w dalszym ciągu jak ją widzę w tym sklepie(cały czas tam pracuje!!!), to dostaję gęsiej skórki.