Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

creamik

czy ideały są nudne??

Polecane posty

Gość jasne ze sa nudne
💤 nudne, nudne i jeszcze raz nuuuuuuuuuuuudne :O:O:O

stwierdziłem ze nie chce wyglądac idealnie nie chce zachowywac sie idealnie :classic_cool:

Gość anoano
i dlatego jestes nudny :D

Gość jasne ze sa nudne
dobrze ze nie chcesz byc idealnym, dla mnie nie ma nic gorszego niz ideal....ble :O czlowiek jest tylko człowiekiem. wady tez sa ok, a zreszta czasem to co uznajemy u siebie za wadę dla kogos moze byc zaletą :)

"a nad wami mam przewage wy mi nigdy nie dorównacie " zawsze znajdzie się ten ktoś lepszy :P

Niektórzy uważają się za ideały i to są osobniki,które wyżej srają niż doopę mają :D:D:D:D:D

nie jestem nudna nawet wiersz o mnie napisano Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: \"Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powadna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!\" :classic_cool:

ideały są na 100% ale ja taki nie chce byc i nie bede :) ludzie którzy dąża do ideału są chorzy bo nie akceptują siebie

Gość napis ćwiczebny
creamik jaka ty mądra jesteś....normalnie ideał:PPPPPPP

creamik ideały są na 100% ale ja taki nie chce byc i nie bede ludzie którzy dąża do ideału są chorzy bo nie akceptują siebie jaka jest wiec definicja idealu?

A może ludzie, którzy dążą do ideału mają po prostu ambicje? I nie są wystarczająco leniwi aby powiedzieć "Jakiego mnie panie Boże stworzyłeś, takiego mnie masz" ;)

idealny człowiek to wysoki , szczupły (umięśniony)lub srednie piersi ;) regularne rysy twarzy , inteligentny to jest ideał

Cremik dla kobiety wzrost 156 b .wysoki facet nie bedzie idealny:)