Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiaaaaaaaaaaa22

chore kontakty z EKS

Polecane posty

Gość Sylwiaaaaaaaaaaa22

Byliśmy razem dwa miesiace nie jestesmy juz raczem półtora miesiaca.Rzstanie bardzo burzliwe...odszedł do innej zdradzał mnie...zarzucając bezpodstawne zdrady mnie Kocham go cału czas ale nie wiem za co..na początku to ja pisałam dzień w dzień prosząc o spotkania zachowywałam się jak kretynka...potem pisałam coraz mniej to on zaczał...odzywał się na gg..ostatnio był taki okres że dzwonił prawie co drugi dzień..dzwonił w zabawe sylwestrową w wigilie..itp..jednoczesnie cały czas podkkreslał że chce być moim znajomym tylko..Wyjechał z ta nowa laską zagranice..zaraz po przyjezdzie zadzwonił i pytał czemu nie napisałam mu esemesa nawet i opisywał mi jak tam było cudownie...przestałam pisać na gg..to wyskoczył z uwagą że nie umiem wyśrodkować i albo pisze na maksa albo wcale. Po tym jak zobaczyłam ich foty na naszej klasie z tej podrózy..napisałam że wiecej juz pisac nie będę i nie chce miec z nim kontaktu tymbardziej że mam kogoś i dopuszczam się zdrady emocjonalnej piszac i mysląc o nim...zamurowało go..nie odpisał nic..dopiero w nocy zapytał czy coś piłam? Dzień potym znowu dzwonił...chciałam o nim, zapomniec a tu znowuuuuuuuuu ten głosssssssssss i wyskoczyłz hasłem "czy chciałaś mi coś powiedzieć?"i "co zrobiłąs dzisiaj???????"masz mi coś do powiedzenia" "potem wykapowałam że chodzi o jakieś wiadomosci na NK moze do tej jego laski moze do niego nie wiem...ale mam dziwne przeczucie że to było wymyslone żeby mnie zadreczać...bo to chyba jest jakis sadystaaaaaaaaa..Ranyyyyyyyy jak mam przestać mysleć o tym kolesiuuuu

Gość dlatego własnie uwazam
że kontakty z EKSAMi nie mają nejmniejszego sensu

Gość Sylwiaaaaaaaaaaa22
wiem że krótko ale jakiś taki strasznie dziwnie toksyczny zaraz miną dwa od rozstania a my całyu czas mamy jakieś idiotyczny kontakt ze sobą:O

Gość po cholere utrzymuejsz z
nim jaki kolwiek kontakt jak Cie zdadzil:O