Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krusellkaa

kupiłam śpiochy , body , kaftaniki i .......

Polecane posty

Gość krusellkaa

Co dalej?? czytalam na jakims topiku ze jak rodzi sie w kwietniu to kombinezon nie jest potrzebny . To co mam kupic na wyjscie ze szpitala ? jakis cieply sweterek ze spodniami ? Prosze doradzcie.

Gość śpiworek kup
:)

Gość spodnie sweterek
dla takiego maleństwa? Ubierzesz w śpiochy cieplejsze, np z froty, wsadzisz w rożek, owiniesz cieplejszym kocykiem i już. Ja rodzę w lutym i też nie mam kombinezonu.

Gość kopkaa
welurowy kombinezonik raczej Ci się przyda. Ja miałam taki bawełniany z jednej strony i welurowy z drugiej. Idealnie się sprawdził. No chyba, że będzie już bardzo ciepło, ale tego nie wiesz.

Gość krusellkaa
Tak rozek bede miec . A nie bedzie mu za zimno w samym body ze spiochami i w rozku?

Gość krusellkaa
Termin mam na poczatek kwietnia wiec nie wiadomo moze sie zalapie jeszcze na marzec .

Ja rodziłam w lutym 3 lata temu to mały były ubrany w kombinezon zimowy i rożek i jeszcze koc. Ale mróz był pamiętam... na minusie na pewno. Teraz będę rodzic w kwietniu i myślę, że body, śpiochy frotki i w rożek i wystarczy...

Gość kopkaa
no a jak w rożku wsadzić go do fotelika w samochodzie? Jeśli masz fotelik ze śpiworkiem (są takie Maxi Cosi, bardzo fajne. Sama nie mam, ale widziałam u koleżanki), to możesz ubrać w cokolwiek i wsadzić do śpiworka. Ale jeśli nie, to musisz ubrać coś, co ma dwie nogawki. Sweterka i spodni jednak nie polecam, bo to za małe dziecko.

Gość ZAŁOŻYSZ CIEPLEJSZE ŚPIOCHY
ROŻEK DO TEGO I OWINIESZ KOCEM. TO JESZCZE MAŁO?

Gość ZAŁOŻYSZ CIEPLEJSZE ŚPIOCHY
KOPKA WYJMIESZ Z ROŻKA TĄ TWARDĄ PODKŁADKĘ Z TYŁU I JUŻ JEST ROŻEK MIĘCIUTKI. ALBO W SAMYM SAMOCHODZIE ZDEJMIESZ ROŻEK I W KOCYKU DZIECKO WŁOŻYSZ W FOTELIK. NO CHYBA W SAMOCHODZIE BĘDZIE CIEPŁO CO?

sa takie welurkowe pajacyki bardzo fajne,albo kombinezon cienki z polarku,kocyk grubszy i wystarczy

Gość annake
Ja miałam body z długim rękawkiem śpioszki, sweterek, skarpetki i na to własnie taki ciepły jakby futrzaty kombinezonik z kapturkiem zapinany na zamek - super sprawa :) Mam dwa jeden większy drugi mniejszy żywo różowo-beżowy i beżowo - soczysto zielony ;) (0-3mcy i 3-6mcy) jakbyś chciała to napisz: rossi83@o2.pl wyśle ci zdjęcia :) Rożka nie polecam gdy wracasz samochodem - dziecko przecież wkłada sie do nosidełka samochodowego już w szpitalu, przykrywasz kocykiem i już :)

Gość kasienka1234
Proponuje Ci założyć body z długim rękawkiem, ciepły pajacyk i czapeczkę;) Jak bedziesz go wiozła w foteliku to tylko przykryj kocykiem i wystarczy, a jesli nie masz fotelika to do rożka i też wystarczy. No chyba ze bedzie baaardzo ciepło to wtedy body też w długim rękawkiem, ale zamiast pajaca jakieś spiochy cieniutkie;) + czapeczka.