Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

calabaza

kto mi przetłumaczy z ang

Polecane posty

Ingredients: • 10 (6 inch) Corn tortillas cut into 1/2 inch strips • 1-1/2 Cups vegetable oil • 4 Cups chicken broth • 1 Cup fresh cilantro leaves • 2 Large tomatoes • 1 Large onion • 1 tbsp Chipotle chili pepper • 1 tbsp salt • 2 Avocados - peeled, pitted and diced How to make Azteca Soup: • Heat oil in large sauce pan and carefully drop in cut up tortillas. • Fry until golden brown and crunchy. • Cover a plate with a paper towel, place done tortillas on towel and pat dry. Sprinkle salt on top of tortillas, trying to coat both sides. • Using a blender or food processor, blend tomatoes, onion and cilantro until completely pureed. • In a saucepan cook chicken broth, chipotle chili and pureed vegetables. • Bring to a boil and then serve. • Prior to serving, add tortillas and avocado cubes to soup. • Azteca Soup is ready.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość FILIŻANKA KOLENDRY
MATKO, ALE TO MUSI BYĆ STRASZNE

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość CzeKoo
To jakiś przepis?:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość chyba żartujesz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość FILIŻANKA KOLENDRY
tortille pocięte w paski olej roślinny bulion drobiowy kolendra duża cebula duż epomidory papryczka czili sól awokado podsmażasz paski tortilli, potem odsączasz i solisz miksujesz warzywa oprócz awokado wrzucasz do gorącego bulionu posypujesz pokrojonym awokado i tortillą

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×