Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytytytyrytytyty

nasza klasa

Polecane posty

Gość rytytytyrytytyty

Dlaczego wiele osób nie zapisuje sie do nk?? Ludzie czemu sie nie zapisujecie?

Gość rytytytyrytytyty
No właśnie, dlaczego nie chcą?

Gość pani piśka
ja sie nie zapisałam bo nie chcę żeby mnie ktoś lustrował - osoby nieprzyjazne mi ale wszyscy z mojej rodziny mają tam konto i nawet chcieli mnie zmusić do założenia

Gość rytytytyrytytyty
No ale dlaczego niektórzy sie wcale nie dopisują do swoich klas? Ani do podst.,ani do średniej ani do wyższych..Dlaczego?

Gość yukmyukyuuy
a po co? może wolą tylko popodglądać innych?

Gość rytytytyrytytyty
Czyli niektórzy nie chcą być lustrowani.Oki. A jakie jeszcze macie powody?

Gość pani piśka
mam koleżankę która sie nie zapisała bo sie wstydzi że chodziła do szkoły zasadniczej a tak wogóle skończyła studia ale nikomu nie przyznała sie do tej szkoly

Gość yukmyukyuuy
ja zalogowąłam sięna tej klasie z rok temu, albo i dawniej, ale zlikwidowałam szybko, jak sie okazało, jakei to ma rozmiary. na co mi to i poc o, zeby ktos obcy miał oglądać moje zdjęcia i czytac do jakich chodziłam szkół? a najgorsze było to, ze znalazł mnie tam chłopak, z którym zerwałam rok wczesniej i nie chciałam się z nim kontaktować. zaczał wypisywać mi jjakies głupoty.. że teskni i takie bzdury

Gość korczaszko
ten portal jest zenujacy!

Gość korczaszko
ludzie wysciguja sie kto ma wiecej znajomych i zapraszaja po kolei kazdego nawet go w ogole nie znajac! albo zeby pochwalic sie nowym chlopakiem dzieckiem, no doslownie wszytskiem wklajaja jakies glupawe zdjecia! no normalnie parodia!

Gość jest coś gorszego
bez jaj... mam konto fikcyjne i czasami aż przykro oglądać... jak taka szara myszka z liceum, której chłop żlopie wóde i co jakiś czas pierze ją po ryju, zamieszcza zdjęcia z wycieczki do Egiptu, na którą pojechali za jej trzynastę, bo stary pracuje rzadko... to nie jest zabawne...

ja tez mialam tam profil, ale odechcialo mi sie wszyskiego po jednym icydencie... klasa z liceum, wszystcy przez 3 lata nie lubili i dokuczali takie jednej, ona w sumie tez im dluzna nie byla, niechec miedzy obiema stronami byla duza a co teraz widze na nk? wszyscy cała klasa w opisach wysylaja jej buziaczki, mowiac jaka jeste ladna szczesciara i jakie ma ladne dziecko chociaz do dzis pamietam jak sie zniej wszyscy smiali ze wpadla:o ja dziekuje za takie cos🖐️

Gość pani piśka
pracodawca też ogląda te profile i może zobaczyć że znam ludzi z konkurencyjnej firmy ,kogo i co, nazwiska a po co ma wiedzieć ? bezsens

Gość korczaszko
pierwotny cel naszej-klasy to zapraszanie starych znajomych, odszukiwanie ich wymienianie sie tel. itd. a co niesety glupsza czesc naszego spoleczestwa zrobila z tego portalu, to poprostu ZAL, ZAL I JESZCZE RAZ ZAL!!!!!!!!

Gość bo nie cierpiałam swojej szkoł
i nie mam zamiaru utrzymywać żądnych kontaktów, a tymbardziej nie obchodzi mnie co się dzieje z tamtymi ludźmi

Gość bathaa
nasza-klasa zapowiadal sie swietnym portalem, ale to ciagle popisywanie sie, przeciez ludzie nawet normalenej fotki nie dadza, tylko takie te idiotki pozy wymyslaja! powiem tylko jedno-i sami wyciagnijcie wnioski.dziewczyna ktora chwali sie ze na n-k ma 700 znajomych, nie miala nawet z kim i gdzie pojsc na sylwetsra! nie uwierzycie, ja tez nie moglam, ale tak bylo autentycznie! zal!

Gość biochemistere
n-k to portal porażka! mam 1000 znajomych, a 100 znam z nich tylko! podziwiam ludzi,ktorzy nie dali sie wciagnac w to dno!!!

Gość y ty ryty
ja ci mogę napisać dlaczego ja się nie zapisałam, tzn dlaczego nie stworzyłam rzeczywistego profilu.... ...mieszkałam w małym miasteczku, gdzie ludzie strasznie sobie zawiścili wszystkiego..... ....wyjechałam, uwolniłam się od tego,ułożyłam sobie życie, jestem szczęśliwa i nie chcę wracać do przeszłości- po co?