Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lady Virginia

Wyraź swoją opinie - Czy warto zaryzykować??

Polecane posty

Gość Lady Virginia

Sądzicie, ze warto zdecydowac sie na związek z męzczyzną, ktory skoczylby za Wami w ogien mimo, ze sie go nie kocha? Wiem, ze mnie bradzo kocha, nigdy nie zdradzi, nigdy nie skrzywdzi i nie zostawi, ale nie kocham Go. Czy warto być z tak oddaną osobą i popracowac nad sobą, aby ocieplic swoje serce i odwzajemnic kiedys to uczucie?

Gość klikawa
nie nie warto być z taką osobą. co z tego że on cię kocha, bedziecie razem na początku bedzie okej a potem zacznie cię drażnić i będziesz się z nim męczyć. na dłuższą mete to bez sensu

Gość doryda
wiesz czuje ze jestem w podobnej sytuacji...... nie wiem co oznacza milosc... może ona przyjdzie później...

Gość Brygitta po 40
Nie warto. Trzeba mysleć o sobie, żeby byc szczęśliwym a skoro nic do niego nie czujesz to szczęśliwa nie będziesz

Jeśli mu wyjaśnisz, że nie wiesz na razie co czujesz i że może po jakimś czasie stwierdzisz, że to jednak nie miłość i że musisz odejść, to myślę, że możesz spróbować .

Gość Lady Virginia
no własnie... co z tego, ze moze za jakis czas sie zakocham, ale acet okaze sie draniem i bedzie mnie krzywdził. A ja sie z nim związe, bo zaslepiona miloscią bede...

Gość Lady Virginia
na razie łaczy nas seks i jest tak fantastycznie ale o uczuciu mowy nie ma. Myślicei że sex to dobry powód żeby zostać z facetem

Gość Lady Virginia
A tak wiem kim jest facet, z ktorym jestem, a jakby w koncu przyszla milosc to moze mialoby to szanse przetrwac na dlugo? Myslicie, ze zdarzają sie takie przypadki, kiedy milosc przychodzi po dlugim czasie bycia razem??

Gość mirażeee
sluchaj ,ja jestem w takim zwiazku od 3 lat,jestesmy nawet zareczenie, ale co z tego ? kiedy ja nie jestem w tym zwiazku tak do konca? mecze sie chociaz wiem ze jest dobry, dba i nikt nigdy tak nie pokocha jak on bedziesz szukac pozniej pretekstu zeby odejsc ale tacy faceci nie daja takich pretekstow... zastanow sie ,zycie bez iskry nie jest takie wesole ...

Gość nie nie i jeszcze raz
NIE:O ja siedziałam w czyms takim 7 lat i zdecydowanie odradzam :O

Gość sexylady
raczej żeby czasem się spotkać a nie zostać z facetem,

Gość doryda
seks nie buduje zwiazku!!!! to tylko takie pozorne...ale seks tworzy powierzchownosnc...wiem,ze moze to zabrzmi smieszkni i tak niecodziennie...ale to zwiazek dusz tworzy prawdziwy zwiazek... co Ci z sesku,jak nie czujesz sie zaspokojona psychicznie????

Gość Lady Virginia
a jezeli boje sie, ze bede sama?

Gość czarnula210
A tak wiem kim jest facet, z którym jestem, a jakby w koncu przyszla milosc to moze mialoby to szanse przetrwac na dlugo? Myslicie, ze zdarzają sie takie przypadki, kiedy milosc przychodzi po dlugim czasie bycia razem?? mi przez 8 lat nie przyszła

Gość Lady Virginia
nie wiem co zrobić ale on tak mnie przyciaga. nawet nei wiesz jak mi z nim dobrze. nigdy nie miałam tak z facetem żadnym innym. zna moje słabe punkty i wykorzystuje je często podczas seksu. Boję sie ze mogłabym stracic to uczucie jak nie bede z nim

Gość dsdasfd
ja bym się tak nie zarzekała, że miłość nie przyjdzie, tego nie wiesz...jesli sie rozumiecie, lubisz znim przebywaj, to moze jednak daj mu szanse...

Gość Lady Virginia
moze zaznacze,ze nie spalam z nim jeszcze.

Gość doryda
ja sie np. boje ze przez seks moj zwiazek zostanie zniszczony!!! boje sie ze sie znudze!

Gość Lady Virginia
przedostatni post to podszyw;/

Gość Lady Virginia
nie spałam z nim. ktoś się podszywa. Robiłam mu tylko dobrze on mi też. nie chcę jeszcze tego robić w pełni. na razie to mi wystarcza

Gość Lady Virginia
podszywaczom dziękujemy. Tematem mojej rozmowy nie jest sex.

Gość Lady Virginia
A czy sex moglby obudzic we mnie milosc do niego? Czy ktorej z Was tak sie zdarzylo??

Gość nie ma sensu pchac
sie w zwiazek bez milosci:o

Gość dobrawa85
mnie seks denerwuje w zwiazku!!! wolałabym czysta milosc iefizycza przed slubem... ale coz poszlam a litosc dla moejgo faceta... ale musze przyznac ze jest mi z nim cudownie!!

Gość Lady Virginia
dobrawa85 czyli co bys mi radziła?

Gość dobrawa85
Mysle,ze warto jeszcze troche poczekac... moze ten entuzjam uczucia sie w Tobie obudzi...jezeli ciagnie Cie do niego... moze potrzebujesz jeszcze czasu zeby dojrzec... co ma byc to bedzie.. Ja ze swoim facetem zanim doszlam do tego,ze jest dla mnie naparwde bliski... i ze chce coś z nim wiecej po pol roku... znaczy wiecej w sensie uczucia! poczulam ze moge tego czlowieka pokochac!! nikomu przeciez nie musisz deklarowac,ze go kochasz.... poczekaj troche,daj se czas... wiadomo,ze do lozka najalpeij isc jedynie ze swoim mezem,,,albo chociaz z kims kogo sie naparwde kocha i jest sie pewnym tej osoby!

Gość irmin
mysle,ze poprzedniczka dobrze pisze ale czasem ile mozna czekac...