Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co biega co jest grane

czy wasi mężowie sie onanizują ? czy to jest normalne ? jestem zażenowana ....

Polecane posty

I ja dziękuję Ci za to wyjaśnienie….. Patrzę, że nie potrzebnie dotykało mnie to osobiście (jego onanizm -w dodatku przez sen)

Gość lakjdasdias
Wszyscy Ci od początku tłumaczyli, że widocznie musi i już. A nie rozumiałaś. Teraz sam Ci to wytłumaczył i może w końcu zrozumiałaś.

widocznie musi ale ja nie miałam pojęcia dlaczego i czy sprawia mu to taką samą przyjemność jak seks ze mną - czasem chyba warto wyrazić swoją opinie i nie biore sobie do serca krytyki ... przecież to forum gdzie mogę mnie skrytykować jakieś dzieciaki które mają po 13 lat i siedzą na lekcji informatyki ... pozdr

o co biega co jest grane - Ja tam rozumiem uczucia, które w Tobie się budziły…. Dobrze, że mąż Ci wszystko wyjaśnił… Teraz wiesz, że z Tobą to z Tobą i tego nie da się zastąpić….a masturbacja to zupełnie inna sprawa, znasz powody i nie musisz się ich domyślać ;)

Kochanie ale sie cieszę ,że wyjaśniliście sobie wszystko.Widzisz o ile prościej spokojnie wszystko wytłumaczyć niż zadręczać sie i oskarżać:) Buziaki dla Ciebie👄

:) dziękuje za wsparcie :) pozdrowionka dla Was Sza ba da i oczywiście dla joolaa :) :**************************