Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielcia 26

Czy to jest praktyczne?

Polecane posty

Gość anielcia 26

Rodzę pod koniec maja. czy jezeli kupie rozek kocyk i takie okrycie do wozka i fotelika http://allegro.pl/item528825610_mam_dziecko_wielofunkcyjne_okrycie_sterntaler.html to nie bedzie za duzo tym bardziej ze bedzie zblizalo sie lato? nie wiem sama co mam kupowac bo to moja pierwsza ciaza. czy takie malenstwo na noc zakrywalyscie kolderka czy kocykiem. do wozka wkladalyscie poduszke? i zakrywalyscie kocykiem?

Gość anielcia 26
podnosze

Ja rodziłam we wrześniu.Kupiłam rożek bo wtedy uważałam że tak będzie wygodnie mi karmić i będę pewniej podnosiła dziecko przy codziennych czynnościach.Jednak nasz rożek był 2 razy w użyciu.Strasznie nie wygodnie było mi z nim.Więc służył tylko do przykrycia dziecka w czasie snu. Dziecko na początek nie musi mieć poduszki (nawet bezpieczne jest bez niej),chyba że kupisz taką płaską.Ja p[przykrywałam kołderką.

ja mam termin prawie na srodek maja i mam zamiar kupic rożek( ale to ze wzgledu na męża , bo sie boi ze nie bedzie umiał malenstwa nosic) i 2 kocyki tylko ja bede kupowac takie \" z dziurami\" bawełniane zeby jak bedzie b. ciepło tez przykryc dziecko a zeby sie za mocno nie spociło

Gość anielcia 26
ja mysle o kocyku do przykrywania w lozeczku no i w wozku, rozek do noszenia bo bedzie chyba wygodniej i o tym okryciu np do fotelika czy tez do wozka no i nawet po kapieli bedzie praktyczne.