Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfiovjdfvolhfbpocvjn v

do osób które wzięły kredyt na mieszkanie

Polecane posty

zastanawiam się czy wziąć kredyt mieszkaniowy, mam pytanie czy dajecie rade spłacac, jaki wpływ na spłatę ma kryzys i czy nie żałujecie, ja obecnie za wynajem płacę 1100 zł, wcześnie ok 1400 a to juz 3 lata jak wynajmuje

ja nie zaluje - rate kredytu mam wlasnie w wys. ok. 1300 zl (nie bralam kredytu na calosc) - duzo wiecej placilabym za wynajem takiego metrazu (mieszkanie 65 m, nowe budownictwo ) , i za 12 lat koniec :D

kurde super, a ile masz lat? że podjąłaś takądecyzje? ja mam 24 i trochę się boje. ale nie chce ładować komuś do kieszeni tych pieniędzy

co to znaczy komuś? ................a teraz komu płacisz za wynajem . 7 lat temu podjelam decyzję o kredycie i o kupnie mieszkania ............ place i mieszkam rata z odsetkami po ostatniej podwyżce franka trochę mnie zmroziła ..........ale od stycznia jest ok spadlo oprocentowanie . Jedynie czego żałuję to tego że przeze 8 lat wynajmowalam i płacilam a mogłabym być na końcówce spłaty kredytu .

komuś to znaczy komuś obcemu. niec nie karzystając z tego w przyszłości. chyba pomyślę o tym kredycie tylko nie wiem skąd wziąć na wkład własny

juz z dwojga złego lepiej spłacac swoj kredyt niz płacic komus do kieszeni a i tak nie za swoje

Gość agniesialii
ja wzielam kredyt w zeszlym roku akurat byla oferta ze przez pierwsze 8 lat panstwo placi odsteki.Kredyt mam na 20 lat raty po 450 zł obecnie w tym kryzysie potanialy mam po 350.

Gość agniesialii
i popieram lepiej placic kredyt i miec swoje i robisz sobie w mieszkaniu jak chcesz.Wczesniej tez wynajmowalam i nic nie mogalm sobie zrobic bez zgody wlascieciela.

angel nie koniec ,ale poczatek bedzie , policz sobie ,najpierw splacasz odsetki,a potem po tych 20 latach czy ile tam , zaprosi cie bank bys im oddala kasa ktora ci pozyczyli, jak nie amsz calosci oni beda tak laskawi ze rozloza ci ta sume na raty i odsetki tez beda wtym, gratulacje, wkoncu cos trzeba sie dorobic

Gość a w jakim banku
nalewka_babuni angel nie koniec ,ale poczatek bedzie , policz sobie ,najpierw splacasz odsetki,a potem po tych 20 latach czy ile tam , zaprosi cie bank bys im oddala kasa ktora ci pozyczyli, jak nie amsz calosci oni beda tak laskawi ze rozloza ci ta sume na raty i odsetki tez beda wtym, gratulacje, wkoncu cos trzeba sie dorobic http://www.youtube.com/watch?v=9ha17vkPM9k a w jakim banku placi sie az przez 20 lat odsetki :Onie pierdol dziouszko