Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaboganiewytrzymom

Ależ ja jestem powierzchowna...

Polecane posty

Gość olaboganiewytrzymom

Poznałam całkiem fajnego faceta, jest przystojny, wysoki, no i inteligentny - studiuje 2 kierunki. Swietnie mi sie z nim rozmawia, ale... no właśnie jest pewne ale. Otóz, ma tak obrzydliwe buty i spodnie, ze az mnie sciska, gdy na nie patrze. Staram się jakoś o tym nie myslec, no ale nie moge!! A druga sprawa... całuje się jakby miał przeszczepiony jezyk...

Gość tryt
olej go ..... bo go szkoda dla takiej próżnej laski. A... !Zupełnie zapomniałaś napisać czym jeździ! To takie ważne...

Gość jjjgh
olaboga a przypadkiem nie jest on z Wawy?

a przypadkiem nie jest on z Wawy? Na pewno, wszyscy w Warszawie mają przeszczepione języki i ogony.

Gość jjjgh
i te spodnie to moze takie szerokie jeansy, ktore mu z dupy zjezdzaja ? :D

Gość jjjgh
musztarda nie wiem, wszystkich w Wawie nie znam :p

Gość klementynka z klemensem
Dlaczego sie czepiacie dziewczyny? przeciez buty, zegarek i zadbane zęby to wizytówka mężczyzny. Ja tez na to zwracam uwagę.

Gość olaboganiewytrzymom
Jest z Mazwosza, ale nie z Wawy... Naprawde, polubiłam go, ale no... te buty sa tragiczne, takie adidasy z dopalaczami, jak u inspektora gadzeta~! Nie moge na niego przez nie patrzec

Gość jsjjs
niezle te buty opisalas :D Wiesz co, mi sie wydaje, ze problem nie lezy w tym jego ubiorze, bo to mozna na poczatku przebolec , jesli facet Cie naprawde zainteresuje. A potem mozna sugerowac delikatnie zmiany. O po prostu Cie drazni , bo nie ma chyba zbytniej Twojej fascynacji jego osoba. Noo i jeszcze to calowanie, ktore na Tobie nie robi dobrego wrazenia. Zastanow sie czy chcesz czegos wiecej od niego nim Wasza znajomosc zajdzie na troche powazniejsze tory. Moj ex nosil strasznie szerokie jeansy, ktore mu zjezdzaly z tylka. Cala jego boska sylwetka byla maskowana tymi portkami. Tylek i nogi ma pieknie wyrzezbione i umiesnione a wszystko te portki psuly. To bylo moje pierwsze wrazenie jak Go zobaczylam w tych spodniach. Potem jednak nie robilo juz to na mnie zadnego wrazenia ( te spodnie), bo przeciez moglam sie napatrzec na Niego juz bez tych spodni.

Gość olaboganiewytrzymom
delikatne, mam ochote zrobic mu rekonwalescencje jego szafy :P

Gość jsjjs
a to miasto z Mazowsza jest na literke Ł. ? :D

Gość jsjjs
jak to swieza znajomosc, to nie rob tego za szybko, bo sie facet wydyga, ze chcesz go calkiem zdominowac :P

Gość olaboganiewytrzymom
Oblecha :P, a ja czuje sie naprawde winna temu, że tak go odbieram. A żeby ma ładne:P DOobre i to

Gość tryt
Chcesz z tą szafą pojechać do sanatorium ?

Gość olaboganiewytrzymom
chyba tylko to mi pozostało :P

Gość jsjjs
tylko zeby Ci sie w nim podobaja ?

Gość olaboganiewytrzymom
nie. Jest inteligentny i przystojny. Nie sadziłam,ze jestem taka płytka.

Gość jsjjs
studiuje 2 kierunki, to tez juz cos znaczy, ambitny facet. Tylko czy to cos ciekawego? Co on studiuje?

Gość olaboganiewytrzymom
sinologie i kulturoznawstwo

hehe nic z tego nie bedzie. Sama patrze na obuwie u faceta (niektorzy tak maja) a calowac sie kazy moze nauczyc..:) Ja swojego nauczylam :D

Gość tryt
no jesteś jesteś ....nie ma się czym chwalić. Sprawdź sobie słowo "rekonwalescencja" bo troszę z Ciebie żartuję :)

Gość olaboganiewytrzymom
Gdyby nie te buty to by wszystko moglo wyglądac inaczej :P

Gość jsjjs
To ma facet ciekawego zainteresowania. Nie jakis gogus wymuskany z pustym deklem. To jest pewnie typ faceta, ktory przywiazuje wage do wygody a nie mody. Kochana powoli, malymi krokami te buty i spodnie wymienisz na cos bardziej wyjsciowego. Zabierz go na zakupy jak bedziesz robic je dla ,to przy okazji poogladajcie meskie ciuchy i mu np. powiedz, ze w takich spodniach bys super wygladal. Zobaczysz, ze poskutkuje. Faceci lubia tez dla nas dobrze wygladac tylko nie zawsze maja do tego glowe ;)

Gość olaboganiewytrzymom
Myslałam o tym, ale, wiem, to okropne, ja sie z nim wstydze wyjsc w tych butach :P

Gość asia 888
no to wez go na zakupy. wyciagnij go do jakiejs galeri podejdzcie do sklepu z butami i pokaz na jakies ladne mowiac ze zajebiste buty fajnie bys w nich wygladal bo te co masz sa takie srednie:) a potem pod sklep z jensami i pokaz jaki fason uwazasz za dobry dla faceta. moze bezguscie pokapuje o co chodzi

Gość asia 888
moj tez na poczatku znajomosci szalu ciuchami nie robil:) ale wzielam sie za niego powiedzialam co jest fajne, modne i zaczal sie spoko ubierAC.

Gość Mam ten problem
Mój chłopak to skinhead i jego styl też jest obrzydliwy :O

Gość olaboganiewytrzymom
wolałabym skina niż te buty sprężynowe!! sto razy