Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****DIABLO****

..............DZIWNA SytUACJA DORADŹCIE...................

Polecane posty

Gość ****DIABLO****

mam problem, jestem świadkiem dziwnej zabawy między dwojgiem ludzi. ON- facet, pól roczne dziecko dla kobiety z która to dziecko ma rozwiódł się z zoną, którą najpierw nagminnie zdradzał z ta obecną ONA- pracowała z nim kilka lat, była świadkiem jego rozwodu, narodzin dziecka, sytuacja jest taka, że ten facet ma romans z tą kobietą, który zaczął się jeszcze przed narodzinami dziecka i w trakcie trwania juz tego drugiego związku, dzwoni codziennie, mówi, że łączy ich tylko seks, ale w momencie gdy dziewczyna powiedziała, że ma dosyć bycia kochanką on dalej dzwoni, prosi o spotkania. Mój problem to to co k...a mać się dzieje, przcież facet ma dziecko, ledwo zaczął jeden związek a już 4 miesiące po jego rozpoczęciu bierze się za koejna i muszę dodać że jak pracowali ze sobą to jeszcze przed tą obecną z która jest w związku próbował z tamta nawiązać romans. Albo mi się wydaje albo naprawdę coś jest w tym nie tak gdyby chodziło tylko o seks to nie trwałoby to tak długa a swoja droga niezłą zabawę łóżkową facet tez ma w domu więc po co ta następna (i to juz tyle czasu) Proszę o odpowiedź jak ktoś o rozumie.

przykro mi ale nie jestem w stanie Ci pomóc, bo za cholerę nie rozumiem takich ludzi.

Gość /dyrdaWyrda/
a moje zdanie jest takie, z braku laku i kit był dobry, nie mógł mieć tamtej to znalazł sobie inną i zrobił sobie dziecko, ale uczucie do tamtej było silniejsze a tym bardziej jak ja jeszcze codziennie widział no to musiał ja mieć aż w końcu ona uległa no to się bawią. Wydaje mi się, że facet mówi, że tu chodzi tylko o seks bo nie chce się odkryć. Skoro ma seks w domu to p co go szuka u innej? on coś ma do swojej kochanki a od tamtej może i nie odejdzie bo jest dziecko ale gdyby naprawdę ją kochał to byś o tym nie pisał bo rzecz nie miał by miejsca. Moje zdanie nie wiem czy ktoś się pod tym podpisze. Chętne usłyszę co inni mają do powiedzenia o tej mimo wszystko dziwnej sytuacji.

Gość a co tu rozumieć
sytuacja jasna jak słońce ten facet jest kims kto nie potrafi kochasć ale jest seksoholikiem (taki modny termin) on taki jest i zawsze będzie bo tacy się nie zmieniają (to jest taki cudzomoczycipek) będzie przepuszczać kolejne baby przez swojego ptaka z oczywistym bajerowaniem tych bab, bo bajerowanie zapewnia większą skuteczność i niczego tu już nie trzeba rozumieć...wystarczy zauważyć że ten facet zdradzał żonę której przysięgał miłość i wierność...czyli niezdolny do miłości i wierności tej drugiej z którą zdradzał żonę i którą zaciążył....tej nie żałuj....sama sobie zrobiła kuku...bo zakleiła się do żonatego...teraz ma to co sama zrobiła innej....wiedziały gały co brały tej następnej z pracy ...też nie żałuj....czeka ją taki sam los ...jak żonę i kochankę zaciążoną....będą następne z którymi będzie zdradzać....a jak ta z pracy jest taka głupia....to sama sobie winna...nie żałuj jej właściwie możesz tylko żonie współczuć że trafiła na takiego fałszywego gada, tylko ona nie miała szans...wszystkie pozostałe jego baby,,,już wiedzą że że zadają się ze zdrajcą...więc nie żałuj tych bab...dobrze im tak.....świadomie wchodzą w bagno

Gość palanciara
a ja nadal nie wiem jaki autorka widzi dla siebie problem w tej całej sytuacji? :) Nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy i nie baw się w sędziego.

Gość ****DIABLO****
autor widzi problem bo to się dzieje moja droga wśród moich znajomych i jestem obserwatorem takiego burdelu i chciałbym poznać odpowiedź dlaczego tak się dzieje, a was nie zastanawia to o co w tym chodzi. takie małe CSI

Nie rozumiem. Chcesz cos zmienic czy zrozumiec. Bo wiesz, z reguly ludzie tak maja ze jak ktos postepuje nietypowo to chca to przerwac (z powodu swojej zazdrosci a nie troski). Mysle ze dorosli ludzi to sobie poradza. Taka sytuacja nie bedzie tez trwala wiecznie.