Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klepka

fryzjerki co o nich sądzicie ?

Polecane posty

Gość klepka

miałam dzisiaj okazje byc u fryzjerki byłam mile zaskoczona bo to pierwsz wizyta ze byłam tak mile obsłuzona przez fryzjerke zawsze jak chodziłam to fryzjerki były niemiłe i nie sympatyczne takie nadente laleczki a tu szok miła młoda dziewczyna szok a wy co myslicie o fryzjerkach ?

Gość She83
to pewnie zalezy na kogo trafisz. Ja szczerze mowiac chodze bardzo rzadko do fryzjera (mam dlugie wloski i nie chce ich skracac) jakie 3-4 razy w roku i zawsze trafiam na mila obsluge. Ale pewnie zdarzaja sie nadete kobietki albo w trakcie okresu ;)

Gość koziapipka
mnie się w całym moim zyciu tylko jedna damula trafiła - cała reszta była sympatyczna i życzliwa

Gość eggrgegg
mnie to denerwuje ze jak wchodzisz do salonu i jest np. dwie fryzjerki a ty preferujesz tylko jedna z nich : To jak chce wziasc Cie ta druga a ty jej z usmiechem odpowiadasz ze wolisz do tamtej to obraza sie i naburmusza:D Czesto tak jest . Takze fryzjerki jesli tu jakies sa : Troche samokrytyki! no i przyjelo sie eze fryzjerki sa malo inteligetne. Ja obstawiam ze u jakis 60 % przypadkow to prawda.

Gość kici kicia
Ja byłam wczoraj i fryzjerka zrobiła mi boba - ślicznie wyglądam i bardzo zadowolona jestem. Jak na warunki w-skie nawet jest droga, ale ciąć potrafi i nie trajkocze non stop , co ja akurat cenie