Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bagietaaa

PIEPRZYKI

Polecane posty

Go艣膰 bagietaaa

jak usun膮膰 pieprzyk bez pozostawienia blizny? jest to mozliwe? jaki koszt?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sgnfghm
ja chcia艂am usun膮膰 dwa z twarzy to Pani dermatolog mnie wy艣mia艂a ://// Powiedzia艂a,偶e s膮 艂adne i mi ich nie usunie ! g艂upia kurwa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pieprzykowa dziewczyna
By艂am u chirurga og贸lnego,blizny s膮 ale malutkie.Po zabiego dostaje si臋(powinno dostawa膰 si臋)ma艣ci na blizny...ja ci膮gle zapomina艂am o ich stosowaniu wi臋c mo偶e dlatego mam blizny.Mo偶e u chirurga plastyka blizn nie b臋dzie ...Kosz dw贸ch pieprzyk贸w to 600-800 z艂.Ja swoje usuwa艂am ze wzgl臋d贸w zdrowotnych...

Udost臋pnij ten post

zawsze mo偶na si臋 najpierw um贸wi膰 na konsultacje z chirurgiem i zapyta膰 si臋 o blizny.Wiem,偶e zale偶y to tak偶e od umiej臋tno艣ci lekarza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bagietaaa
ja ogolnie mam duuuzo tych piprzykow. w obrebie twarzy i szyi jest ich 70 kilka.(liczylam z ciekawosci kiedys-teraz moze jest wiecej nie wiem) nie sa duze wg mnie i nie przeszkadzaja mi tylko jeden mam w dziwnym dla mnie miejscu bo na policzku i jest najwiekszy. i tego chcialabym sie pozbyc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkfdkfgggfklgfmk
ja usun臋lam 3 , nic nie p艂aci艂am , mam malutkie blizny , ale w sumie niewidoczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bagietaaa
myslalam nad laserem...po tym rozniez zostaje slad? i oczywiscie w klinice chirurgii plastycznej. "zrobilam" juz sobie tam uszy bo byly jak wachlarze i chcialam tylko ten 1 pieprzyk usunac. on bardzo zwraca na siebie uwage i patrzac na ludzi praktyczne bez zadnych pieprzykow na twarzy czuje sie troche skrepowana...mam ich ponad 70 na ciele (przeprasza za wpis wyzej-pomylka, na twarzy ok 20)wiec ten 1 to niewiele...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bagietaaa
jkfdlkfgggfklgfmk- jak to nic nie placilas? jesli moge zapytac:) a jaka metoda mialas usuwane?

Udost臋pnij ten post

mialam usuwane dwa na twarzy u zwyklego chirurga koszt 600zl, sladow praktycznie zadnych, stosowalam contratubex jak juz sie ladnie wygoilo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bagietaaa
podnosze...

Udost臋pnij ten post

to lekarz musi zadecydowa膰 o sposobie usuni臋cia pieprzyku.Z tego co wiem to najlepsze jest wycinanie bo jest materia艂 do badania histopatologicznego i ewentualny stan chorobowy si臋 nie rozprzestrzeni.Ale laser te偶 jest po co艣 wi臋c... cho膰 chirurg mi tego nie poleca艂.Id偶 najpier na badanie do dermatologa na badanie dermatoskopowe pieprzyk贸w.Zanim p贸jdziesz na zabieg skontaktuj si臋 z dermatologiem.

Udost臋pnij ten post