Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jak to zrobić

CHCIAŁABYM BYĆ PIĘKNOŚCIĄ DLA MOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość ale jak to zrobić

Ale jak to zrobić,gdy nie mam pieniędzy?:( Chciałabym przedłużyć i zagęścić sobie włoski... Opalić się choć trochę na solarium... Zadbać bardziej o cerę... Zrobić cudowny manicure i pedicure... Robić ładniejszy makijaż... Sexowniej się ubierać... I w ogóle mieć pełno ubrań w szafie! A tu nawet sie nie da:( Bo z czego zrobić się na bóstwo? Na figurę i na nic więcej nie narzekam:( Boziu co by dały pieniądze... Naprawdę chciałabym ulepszyć swój wygląd,tylko gdybym miała jak!:( I tak się czesto własnie smucę i dołuję...

Gość ale jak to zrobić
no może to za mocne słowa!:) Po prostu chciałabym się zmienić...

Gość pewnie wiekszosc kobiet
by tez tak chciala,napewno nie jestes sama

Gość hahahaha głupia tyyy
Gdyby dla mojej dziewczyny takie rzeczy były najważniejsze to rzuciłbym ja w cholerę bo odrazu można się domyslić że ma charakterek slicznotki która będzie się brzydziła pieluchy moim przyszłym dzieciom zmieniać. A może nie chcesz pracowac bo ci się paznokcie połamią :D:D:D hahaha ty szmato

Gość ale jak to zrobić
Widzisz akurat mam staż w przedszkolu i są tam malutkie dzieci,także o pieluchach i wychowywaniu mi nie pisz:) Wnętrze mam piękne,także to chyba nic złego ,że chcę tez pięknie wyglądać na zewnątrz...

Brak kasy moze co prawda utrudniac sprawe..ale... Nie trzeba drogich kosmetykow by sie ladnie umalowac.. Nie trzeba drogich ciuchow by sie seksownie ubierac.. Ale trzeba wiecej silnej woli, samozaparcia i pogodnego nastawienia do zycia by byc pieknościa dla swojego faceta!

Gość magdap984
idz do fryzjera, to poprawi ci sie humor i zmienisz sie albo zmien kolor włosow na jakis odwazniejszy! a co do solarium wcale nie jest takie upiekszajace, potem sie zmarszczki młodym lasko robią lepiej uywac balsamow brazujacych, one nie sa jak samoopalacz nierównomierne, ale rownomiernie skora sie robi ładniejsza , koloru nabiera

Gość a no widzisz tak jest
ze nie mozna miec w zyciu wszystkiego. ja mam kase, ale mimo tego wymarzonej figury nie mam:o

Gość
Dbać o siebie, nie trzeba być pięknością, ubrać ładny ciuch, zrobić sobie ciekawą fryzurę, wpracować swój styl, ładnie chodzić, zachować się z klasą.

Gość
Nie trzeba nakładać sobie na twarz tapetę, żeby być piękną, rzęsy maluję lekko, leciutko smaruję twarz pudrem w kremie, która ma naturalny kolor skóry, wyglądam ładnie i naturalnie, włosy przewiązuję przepaską.

nie odpisujesz ile masz lat, ale z tego, że masz praktyki w przedszkolu wnioskuje, że jesteś studentką. moja rada: (myślę, że cenna, bo sama jeszcze około dwóch lat temu miałam sytuacje taką jak ty, tj. pieniędzy od rodziców prawie wcale a potrzeby jak to każda kobieta ;)) jak ja poprawiłam? udało mi się znaleźć pracę jako kelnerka w bardzo fajnej restauracji-czyli zarobiłam naprawdę dużo, pracując tylko w wakacje bo na co dzień studiuje dziennie.. wystarczyło na to żeby zacząć ubierać się fajnie, i móc o siebie o wiele bardziej dbać.. ostatnie wakacje również pracowałam, bo bez tego nie miałabym tez na nic.. pracę znalazłam nie przez protekcję więc wszystko jest na prawdę możliwe :) mam nadzieję, że z rady skorzystasz.. mimo, że do wakacji daleko to może jakaś praca dorywcza na początek ??

Gość ale jak to zrobić
W wakacje miałam pieniądze,ale wiadomo one się kończą,pracowałam. Wyglądałam naprawdę fajnie,byłam fajnie opalona(nie spalona:) Miałam na fajne ciuszki... Ale teraz nie mam naprawdę na nic:(

może inna praca ?? wiesz, tak żeby się ''wyposażyć' w fajne rzeczy od początku trzeba sporo.. ja w pierwsze pracujące wakacje zarobiłam kilka tysięcy :| koło 3/5 ... pracując dwa miesiące ale baaardzo intensywnie.. była to naprawdę bardzo ciężka praca od południa do nocy prawie codziennie.. z tym że koło tysiąca wydałam na własny komputer :) w kolejne już trochę ponad 2 tysiące za prawie 3 miesiące pracy ale wystarcza jak na razie :) ale jakieś na bieżąco nawet małe bardzo ''dochody'' też są potrzebne ;)

Gość o zesz....
Mozesz ubierac sie w lumpeksach, wystarczy tylko odrobine fantazji

Gość ale jak to zrobić
mam 15 lat... skad mam wziac kase???

hmm.. nie wzięłam pod uwagę, że teraz od o wiele młodszych lat dziewczyny czują ''presję'' żeby wyglądać pięknie ;) ja pierwszą pracę zaczęłam po maturze.. w tym wieku o wiele łatwiej jest ja znaleźć.. ale w wieku 15 lat jakieś korepetycje nie wchodzą w grę ?? mogłabyś ich udzielać z czegoś w czym jesteś dobra..oprócz tego może jakieś sprzątanie?? chociaż to pewnie tylko po znajomych, bo jesteś jeszcze bardzo młoda..

Gość ale jak to zrobić
Ja nie mam 15 lat!!! To podszyw z tym wiekiem:)

Gość przesadzasz laska
przedłużanie i zagęszczanie włosów - o ile nie jesteś łysa, to niepotrzebna fanaberia solarium - postarza skórę i daje efekt pomarańczowego ryja, nie polecam zadbać o cerę - tutaj rozumiem, zabiegi kosmetyczne fajna rzecz, ale możesz poszukać przepisów na maseczki domowej roboty, sporo tańszych kosmetyków tez jest niezłej jakości paznokcie - żaden facet nie zwraca na to uwagi, byle były zadbane i nie miały brudu... a kolorowe tipsy są raczej ohydne... pilniczek w domu masz, bezbarwny lakier też, zrób sobie skromnego frencha, albo poproś jakąś koleżankę, która umie... makijaż - jedyne, na czym nie wolno oszczędzać, to dobry podkład. z tanim podkładem inglota wygląda się jak kilkudniowy trup w najlepszym wypadku :) tusz też radzę kupić droższy, ale puder, kolorowe cienie czy błyszczyki, to już równie dobrze nada się taniocha a co do ubrań... jak masz gust, trochę czasu żeby poszperać po lumpkach albo wyprzedażach... to raczej problemu też nie będzie, chyba że jesteś naprawdę bardzo uboga głowa do góry, ważniejsze jest to żeby nie zapuścić swojego ciała, a nie jakichś do niego dodatków - dbaj o kondycje fizyczną, mięśnie nóg, odżywiaj się zdrowo i nawilżaj skórę żeby była przjemna w dotyku... nieumalowana, ale wysportowana, smukła laska i tak bedzie atrakcyjniejsza niż rozlazła kobieta przy kości, choćby od góry do dołu ubrana u armaniego, wyperfumowana i wymalowana najlepiej na świecie

heh ;) nie miałam wcześniej zbytnio czasu.. odpisywałam na szybko i dopiero po napisaniu dotarło do mnie, że z tymi praktykami i 15 l. coś nie gra ;) ale to tylko lepiej :) te prace o których pisałam są jak najbardziej w twoim zasięgu!!:) rozumiem Cię, i życzę powodzenia!!