Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dosia6354I

Mój chłopak jest fotografem

Polecane posty

Gość Dosia6354I

Witam mam problem na pozór banalny ale nie umiem sobie z tym poradzić... Jestem z moim chłopakiem od dwóch lat. On jest fotografem, w swojej branży siedzi dopiero od trzech lat ale na czym polega mój problem... Nie mogę pogodzić się z tym że on robi zdjęcia innym kobietom które często są półnagie lub skąpo ubrane... On twierdzi, że nawet nie zwraca na to uwagi, ale nie mogę się z tym pogodzić. Rozumiem że to jego praca, ale nie daje mi to spokoju. Chyba jestem przewrażliwiona... i zazdrosna... Co powinnam zrobić? Udawać że wszystko jest ok i tłumić w sobie to wszystko? a może powinnam go zostawić? Pomóżcie...

Gość ehh ehh ehh ehh
zostaw, mój miał małe stopy i też zostawiłam

Gość gsdgagrgeq
jesli dopuszczasz do siebie opcje, ze go zostawiasz to zostaw, bo widocznie nie kochasz go:O a co do problemu - mój maz jest fotografem i malarzem w jednym, czesto miał sesje z pieknymi, nagimy kobietami...i owszem, jestem zazdrosna, nienormalne byłoby gdybym nie była, ale tak naprawde ufam mu. On mi nie daje po prostu powodów, aby było inaczej. Wiem, ze mnie kocha, uwielbia, w komputerze ma chyba 7 tys moich zdjec:P

Gość Dosia w ASP mielismy
obowiązkowy akt. I jakos nikt sie tym nie przejmował.

Gość katerynka
najgorsze jest w zwiazku to ze przewaznie kobieta jest zazdrosna i szuka dziury w calym. jesli go kochasz i jest wam dobrze to sie przyzwyczai, przeciez nie rzuci pracy. nie musi przeciez cie zdradzac, poza tym ciesz sie ze nie jest ginekologiem, bo wtedy bys chyba zwariowala.

Nie wiem, jak tam z Twoim facetem, ale ja jestem z zawodu malarka i fotografem (pracuje jako grafik, ale to insza sprawa) - od 18 roku zycia maluje i fotografuje golych facetow i kobiety w wieku od lat 18 do niemal 70 :D Rozumiem, ze zostalas wychowana w dosc pruderyjnej rodzinie, ale posiadanie ciala jest rzecza naturalna. Kiedy widzisz fotografie reklamowe, nie bulwersuje Cie nagosc czy skapy stroj modeli, bos sie do tego przyzwyczaila... p.s. co ma powiedziec dziewczyna ginekologa? :D :P

Gość tryt
Ginekolog to lekarz, wówi proszę a fotel i bada a nie mówi, Wypinij biust, rozchyl lekko usta, rozpuść włosy itp....

Gość tryt
No nie musi. Ale ten ma jasny gabinet, gumowe rękawiczki, szczęk narzędzi. A tu atmosfera sztuki, mistycyzmu, gra świateł, spojrzeń....tu trudniej uchwycić pewne granice.

Gość
Chciałabym, żeby sfotografował:)

Gość
Niech robi zdjęcia brzydulom, to nie będziesz zazdrosna.

Gość tryt
Za ginów się nie wypowiadam. A to drugie to czasami jazda po bandzie...

Gość ubi obi
mój mąż jest operatorem kamery- często wyjeżdża na różne imprezy.... gdy się poznaliśmy było to trochę dziwne dla mnie. Z czasem zmieniłam zdanie. Uważam, ze to jest kwestia zaufania....do tego trzeba po prostu dojrzeć....prawda jest taka, ze jeżeli się chce, to tak samo można kogoś zdradzić pracując w biurze....

Gość

Gość palanciara
ja tez bym była zazdrosna

Gość gość
a co jeśli jest fotografem - robi akty - i ... zawiódł zaufanie ?

Gość gość
uwazam że na bank puknie albo już puka jedną z tych lasek. Nawet nie macie pojęcia jak erotyczna atmosfera się robi między modelka a fotografem gdy są sami.

Gość gość
z tego co wiem, to tam się wszyscy p******ą :/