Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebeka123

Przegrałam życie jestem obrzydliwa.......

Polecane posty

Gość rebeka123

wyglądam jak szafa niewiem jak się odchudzić.Pierwszy raz w życiu źle się czuje w swoim ciele.....

Gość lusesita z parnika
tak jestes obrzydliwa :classic_cool: popieram

czy tych ludzi dziś coś pogięło? trzeci temat o tym samym :o to przecież wczoraj był najbardziej depresyjny dzień w roku :P

Jak to nie wiesz jak się odchudzić? po prostu trzeba ćwiczyć i jeść mniej. Wtedy schudniesz na bank . Większość pulchnych kobiet( bo są też nieliczne naprawdę chore) narzeka jakie to one są grube i nieszczęsliwe ,ale nie potrafią sobie odmówić jedzenia..

Jak to nie wiesz jak się odchudzić? po prostu trzeba ćwiczyć i jeść mniej. Wtedy schudniesz na bank . Większość pulchnych kobiet( bo są też nieliczne naprawdę chore) narzeka jakie to one są grube i nieszczęsliwe ,ale nie potrafią sobie odmówić jedzenia..

Gość rebeka123
masz racje.Jest nowy rok i albo zrobie teraz z tym porzadek albo nigdy........

No ja nie moge! Trzeba sie brac za siebie..bo lada chwila i bedzie wiosna a wtedy kg nie ukryjesz pod grubym plaszczem! Zacznij powoli zmieniac swoje zycie. Nie drastycznie. Na poczatku zrezygnuj z kolacji..i sprobuj potanczyc sobie w wolnej chwili..zawsze to lepsze niz cwiczenia!