Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuzNieWytrzymamBUUUUU

uciazliwy sasiad

Polecane posty

Mój sasiad gra na kontrabasie mam dosyc codziennych koncertow co mam zrobic pomozcie mi

juz jakis czas mu zwrocilam mu uwage bo koncert trwaly do 24. teraz do 22 ale kilka godzin dziennie jest nie do wytrzymania!!!!!!

juz gra tylko do 22. Ale np od 18. zaglusza nawet tv mam dosc znienawidzilam juz muzyke klasyczna

Gość aarabella
kup sobie słuchawki bezprzewodowe. Będziesz mogła oglądać TV a On niech pitoli. A tak... zatyczki do uszu. :P Bo niestety nic nie poradzisz... Wolnoć Tomku w swoim domku...

Gość bierz go
No, niezupelnie. Zaklocac spokoju nie wolno i w dzien. Proponuje zglaszac notorycznie na policje oraz zalozyc sprawe - tylko wywiedziec sie najpierw co i jak u jakiegos cwanego prawnika. O ile oczywiscie nie mozna sie jakos dogadac, zeby gral rzadziej.

Gość CzeKoo
to ty kup akordeon i jedziesz go niczym nieokiełznane zwierze:)

Gość niech sobie gra
w szkole muzycznej albo w filharmonii- są specjalne wygłuszone sale przeznaczone specjalnie do ćwiczeń, kto to widział dzień w dzień ludziom w bloku ciszę zakłócać! rozumiem od czasu do czasu, to nawet może być przyjemne, ale nie codziennie..... ja bym sobie zafundowała, na twoim miejscu dłuuuugi remont z ciągłym kuciem w godzinach jego ćwiczeń ;) może, by zrozumiał o co chodzi....