Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xvikix

PANNA DO WZIECIA

Polecane posty

Gość xvikix

Czy kobieta 29 letnia, obecnie bez partnera jest juz stara czy moze jeszcze liczyc na szczescie ? co sadzicie?????

Gość fiskusisdpdkfjfhyfiedlsjkmshd
Kobieto Jestes w kwiecie wieku!!! Wszystko przed Tobą! Masz doswiadczenie zyciowe,wiesz czego chcesz, pragniesz, oczekujesz- to gwarancja tego,że gdy już pojawi sie Twój ksiaże będziesz wiedziała,że to ten!

Gość xcxcxcxcx
jak jestes ładna to czemu nie..opisz sie...

Gość xvikix
Do xcxcxcxcx : Jestem atrakcyjna wysoka, szczupła i to zawsze ja kazdego faceta rzucalam a nie on mnie :-)

Gość xcxcxcxcx
a maszniebieskie oczka?

Gość xvikix
W tym wieku to chyba bycie cnotliwa jest juz nie realne :-D

Gość stachoo
moze zgłos sie do tego przystojniaka co sie ogłasza andrzejg77.sympatia heheh?ona chyba szuka takiej jak ty ;P

Gość xvikix
Do stachoo: Przecież ja nie szukam kolejnych frajerow (bo tych to az za duzo) tylko jezeli potrafisz czytac to cofnij sie do temaciku. A ze stronkami randkowymi to sobie daruj moze ty z nich korzystasz ale nie kazdy musi :-)

oczka zielone, to tak jak moje, a spod jakiego znaku jesteś? Z tą cnotą, to żartowałem, ale dziękuję za szczerość. Napisz coś więcej czym się zajmujesz ile masz dzieci, jaki masz IQ.

Gość hmmm wiec
ja powiem tak jeśli jestes panna bezdzietna a do tego tak atrakcyjna jak pisałas to zycie przed toba i nie rozumiem w czym problem,gorzej jeślii jestes tzw kobieta po przejsciach...ale z facetami jest dokładnie to samo,moj kuzyn rozwodnik juz nie budzi takiego zainteresowania...

Gość xvikix
fiutek33 oczka zielone, to tak jak moje, a spod jakiego znaku jesteś? Z tą cnotą, to żartowałem, ale dziękuję za szczerość. Napisz coś więcej czym się zajmujesz ile masz dzieci, jaki masz IQ. Drogi Fiutku :-) pomyliles strone :-). Wpisz w google randki i tam szukaj swojej panienki z IQ wiekszym od DODY :-)

Gość xvikix
Do hmmm wiec: Wielkie dzieki za konkretna odpowiedz :-) Naprawde dziekuje :-)

dziękuję za informację, a odpowiadajcc jak w tytule, to tak jak trafić 6 w totolotka. Życzę powodzenia.