Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Teresa z Sosnowca

Mam 19 lat i CIAGLE jestem dziewica! Nawet nie wiecie jakie to trudne

Polecane posty

Gość Teresa z Sosnowca

Wyszydzanie na uczelni, smiechy w autobusach i tramwajach. Nawet nie moge wyjsc do kiosku aby nie poczuc na sobie klucia oczu ludzi ktorzy mna pogardzaja. Czasami uwazam ze juz lepiej byc dziwka niz dziewica. Dziewczyny nie wierzcie w idealy a dawajcie jak najszybciej i byle komu! Wasz na zawsze Terenia

Gość a ja lubię
dziewice

Teresa a na czole ci pisze że jesteś dziewicą? niby skąd ludzie mają wiedzieć czy jesteś czy nie

Gość sysyysyss
ja znam laske co ma 25 lat i jest dziewica ;p ale zcasem lepeij nie wiedziec czym jest sex niz miec chice i nie miec jej jak sie pozbyc ( w sensie nie miec partnera, wlasnej ręki nie liczę ;p )

Gość lisia
ja stracilam dziewictwo jak mialam 23 lata także wiem co czujesz,bylam naprawdę zalamana!

Gość a ja lubię
Terenia jak chcesz to Cię rozdziewiczę

Gość nina13
ja bylam dziewica do 19 roku zycia i myslalam ze tak dalej będzie, az tu nagle... więcej wypiłam, poszłam na imprezę bzyknęłam się z facetem- którego wczesniej dobrze znałam a teraz jesteśmy para od ponad roku

Gość ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
nie no jasne! Wchodzisz do autobusu a tam wszyscy szepczą za twoimi plecami \"co za dziwadło?! - dziewica\" i wytykają palcami. Bo oczywiście to widać na pierwszy rzut oka czy z kimś śpisz. Łatwo można nawet ocenić jak ktoś uprawia sex ile razy w tygodniu. A bardziej wyczuleni obserwatorzy potrafią się dopatrzeć nawet ilości partnerów. Cholera, trzeba uważać na każdy swój ruch żeby się nie dać rozszyfrować! Może Cię zdradzić nawet sposób w jaki kasujesz bilet! Dziewczyno musisz jak najszybciej puścić się z pierwszym lepszym (nawet żulem - nie ma czasu) z ulicy. Nie ma innego wyjścia!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość masakra123
jak wy macie takie podejscie to nie ma co sie dziwic ze 15 latki sie puszczaja.. to co dziewictwo jest złe? lepiej dawac na prawo i lewo i miec opinie dziwki? gratuluje hahaha

Gość gośka1986
ale prowokacja :D

Gość masakra123
prowokacja, ale to nie zmienia faktu ze te glupie nastolatki mysla tak naprawde :D DNO, pozdro

Gość dzazda ahaha
hahaha założyciuelko forum rozwaliłaś mnie,ze jesli ktos jest jeszcze dziewica to niech daje na prawo i lewo aaa heh. a co do tego jak wychodzisz na dwór i wszyscy mowia o tobie ze jestes dziewica haha to jest lepsze nie ma co

Gość wróżka MAGNATICCA
a mnie z cipki wylatują białe ślimaczki, kiedy robie siusiu :D

Gość gośka1986
dobrze,że nie glizdy :D🖐️

Gość masakra123
to forum potrafi rozbawić :DDD

Gość dzazda ahaha
zgadzam sie:) jest sie z czego pośmiec chociaż heh pozdrawiam

Gość byłaś wróżka Czaika
a jak kicham to z tyłu wychodzi mi jezyk, bo na codzien mieszka w mojej dupci :D

Gość tolek
A czy dziewidztwo jest widoczne? Boli bardzo? Ja mam niezly mieczyk wiec podjade do ciebie jezeli juz naprawde chcesz dac

Bzdury!Ja jetem dziewicą i mam zamiar być aż do ślubu(albo do do puki znajdę kogoś odpowiedniego).Laski się ze mnie śmieją że w wieku 19 lat jestem dziewicą,a same dają dupy na prawo i lewo.Ja przynajmniej mam zasady.A opinia innych mnie g.... obchodzi.Pieprzyć konformistów!!!