Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marysk22a

obraczki

Polecane posty

jestesmy na kupnie obraczek tylko zastanawiamy sie z jakiego zlota, czy bialego czy zoltego, a moze wielokolorowe ?? czy mozecie podzielic sie doswiadczeniami ??

Gość zolwikk
to chyba zalezy jaka bizuterie oboj nosisie i jakie zloto wam sie bardziej podoba. :-/

ja nie lubie zoltego zlota, bo nosze srebro wiec bale zloto bylo by super, ale .. hmm slyszalalm ze szybko czarnieje, brudzi sie dlatego sie was pytam..

Gość zolwikk
pierwsze slysze. moja mama ma 20 lat obraczke z bialego zlota i wygkada jak nowa. tak samo inne moje ciotki i znajomi i jest ok.

Gość ja też szukałam
obrączek i troche się o nich naczytałam. W sumie chciałam z białego złota, bo raczej noszę srebro a zlota niecierpię, ale odstraszyła mnie własnie informacja o tym szybkim niszczeniu się zewnętrznej warstwy. Zresztą co jak co ale obrączka z białego złota nie wyglada jak obrączka:/ Te łączone też są ładne ale czytałam że problem stanowi ich zwężanie i poszerzanie. Ja ostatecznie zdecydowałam sie na zupelnie klasyczna obrączkę z żołtego złota.

tytan jest ladny, podoba mi sie ale jest chyba troche drogi, obraczki z bialego zlota wygladaja jak srebrne, jeszcze nie wiem na jakie sie zdecydujemy