Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHCEBYCMAMAAA

ODEBRAŁAM WYNIKI HCG BŁAGAM POMOCY!

Polecane posty

Gość CHCEBYCMAMAAA

Czesc! Odebrałam dzisiaj wyniki. Cos mi sie zdaje, ze ginekoolorzka sie myliła. Bo wszedzie pisze ze hcg wykryje ciaze 10dni po owulacji. Mi natomiast owulacja dopiero co sie skonczyla. 2 tygodnie temu odstawiłam tabsy.. Bo zaczelismy sie starac o dzidzie. Moj wynik HCG z dnia dzisiejszego to ? Dodam, ze sama sie badałam heeh i ta kuleczka w srodku jest o wiele powiekszona (badanie z polecenia przyjaciolk), na dodatek biały śluz, sennosc, nadwrazliwosc, uczucie ciasnosci w pochwie. Prosze o odp. P.S. Nie jestem zadna gówniarą. Mężatka

Gość CHCEBYCMAMAAA
moj wynik z dnia dzisiejszego to mniej niz 1. Czy jest szansa na ciąze?:( Chce zrobic sobie test ciazowy 31stycznia... Czy jest jakas szansa o to mi chodzi?

Gość nieeeeeeeemozliwe
masz wyzsze hcg po tabletkach

Gość CHCEBYCMAMAAA
Ostatni stosunek byl w niedziele. Dzisiaj beta. Caly zeszly tydzien od srody mialam plodne dni. Nie wierze w tą betke... wydaje mi sie ze za wczesnie a tak hjak mowie objawy mojego ciala mowia co innego nie sadzisz???:)

nie wiem, nigdy nie byłam w ciąży. w każdym razie beta zdecydowanie za wcześnie zrobiona. Powtórz 2 tyg po stosunku będziesz miała pewność

Gość CHCEBYCMAMAAA
sleeping sun a co sadzisz o tym moim PSEUDO badaniu i ogolnie o tym co sie we mnie dzieje?> za 2 tyg robie tescik tak wiec mysle ze betka juz bedzie niepotrzebna.. Mam taka nadzieje!! bralam tabsy 8miesiecy

Gość CHCEBYCMAMAAA
Ale widze ze sie troszke znasz tak wiec pomyslalam ze moze bedziesz wiedziala co tam w srodku siedzi heeh:)

słuchaj beta jest pewniejsza niż testy ciążowe, które mogą się pomylić. Na Twoim miejscu ją bym zrobiła

Gość beta hcg
to badanie krwi, które potwierdza lub wyklucz ciążę, jest dużo bardziej dokładne niż test ciążowy z siuśków! wykrywa ciążę już nawet w 2 dniu po zapłodnieniu

Gość beta hcg
NORMY BETA hcg Kolejne tygodnie licząc od ostatniej miesiączki i odpowiadajacy im poziom hcg: 3 tydzien - 5 - 50 4 tydzien - 3 - 426 5 tydzien - 19 - 7.340 6 tydzien - 1.080 - 56.500 7-8 tydzien - 7.650 - 229.000 9-12 tydzien - 25.700 - 288.000 13-16 tydzien - 13.300 - 254.000 17-24 tydzien - 4.060 - 165.400 25-40 tydzien - 3.640 - 117.000 a jeśli liczysz ciążę od owulki to odejmij sobie jakieś 2 i pół tyg.

Gość CHCEBYCMAMAAA
za 2 tygodnie w takim razie tak 1 lutegho pojde na badanie. Ah cala jestem w skowronkach trzymajcie kciuki bo naprawde nic sobie nie urajam. Staram sie patrzec tylko na fakty z mojego ciala i tak to wyglada wszystko:) Ale jak w 3tygodniu jest od 5. a ja mam 1 to jednak moze cos tam sie dzieje?> Nio nic musze czekac:)

Gość beta hcg
trzymam kciuki :)

Gość CHCEBYCMAMAAA
Dzieki od razu dam wam znac 2ugiego lutego umówiłam sie juz w luxmedzie do mojej Pani doktor i zrobie betke :) JEstem pelna nadzieji dziekuje za uspokojenie mnie:* BUZIAKI!