Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Francuska24

Ciąża, wiarygodność testu, brak miesiączki

Polecane posty

Gość Francuska24

Witajcie ! Chciałabym zapytac Was jakie jest prawdopodobieństwo, że test ciążowy zrobiony 7 dni po spóźnionym okresie jest mylny ? Mój wynik był negatywny, test zrobiony rano - pierwszy mocz ? Okresu nadal brak. Ciągle podwyższona temperatura w pochwie. Wiem, że pewnie poradzicie mi zrobienie testów krwi i hcg. Bardzo chciałabym aby to była ciąża, jednak wynik to wynik czerwona na białym jedna kreska. Ostatnia miesiączka 14 grudnia. Czy któraś z Was pomimo negatywnego wyniku testu była w ciązy ? Dziękuję za odpowiedź

Gość mcmer
Jeszcze raz test ale najlepiej na krew a temperatura podwyższona jest tez blisko miesiączki jak dla ciebie to nie za dobrze. Bo sie starasz o dzidzie a ja nie

Gość Francuska24
Moja temperatura jest w granicach 37,4 - 37,5 stopni. Jest naprawdę wysoka. Utrzymuje się już od kilku dni, zaczęłam mierzyć w dniu spodziewanej miesiączki. Dodam, że jeszcze nie zdarzyło mi się tak duże opóźnienie miesiaczki. Tak bardzo chciałam żeby pojawiły się dwie kreseczki, niestety nic z tego.

Gość Francuska24
Dzięki za rady Laguna powiedz mi czy te opinie na forum i wypowiedzi zapewniające że pomimo testów płatkowych z wynikami negatywnymi Pani to piszące były w ciąży ? Czy to jest wogóle wiarygodne ? Ja wierzę że jestem. Test w moim przypadku zrobiłam w 37 dniu cyklu. Nigdy mój cykl nie przekroczył 35 dnia a i tak rzadko dochodził do 35 dnia.