Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MUNKOWA

Dla bystrych

Polecane posty

Gość MUNKOWA

Mam pytanie i związane z nim mało danych. W jaki sposób odnaleźć osobę (fizycznie), gdy znam imię, nazwisko, miasto, ulicę ? Nie znam nr.domu, mieszkania. Niby dużo, ale praktycznie mało danych. Muszę kogoś poszukać. Dla mnie to WAżNE. Pomóżcie, proszę:)

Gość hmm2
po prostu zapytaj kogos gdzie na tej ulicy moze mieszkac osoba o takim nazwisku

Gość kAXIL
jedz do tego miasta na tą ulice i pytaj o tą osobę:)

Gość mam cię
książka telefoniczna albo biuro numerów

Gość ezust
Spytaj w osiedlowym sklepie. Moja znajoma tak znalazła jednego faceta.

Gość poooooodkarpacie
zadzwoń na informację telefoniczną podaj te dane oni dadzą ci numer zadzwonisz i się umówisz z kimś:P

MUNKOWA Mam pytanie i związane z nim mało danych. W jaki sposób odnaleźć osobę (fizycznie), gdy znam imię, nazwisko, miasto, ulicę ? Nie znam nr.domu, mieszkania. Niby dużo, ale praktycznie mało danych. Muszę kogoś poszukać. Dla mnie to WAżNE. Pomóżcie, proszę No daj spokój, przecież masz wszystkie dane. Nr ulicy sprawdzasz w elektronicznej książce TP s.a., a o lokal pytasz sąsiada wychodzącego z klatki.

Gość MUNKOWA
Kurczę:D dzieki za odzew! nie znam nr. tel. ale wiem, że ma abonament komórkę, więc biuro nr. odpada. trudno będzie, bo to duże osiedle:(

Gość MUNKOWA
na tej ulicy jest kupa wieżowców ten ktoś mieszka w jednym z nich. to nie jest proste. nie ma stacjonarnego i tak jak napisałam-ma komorę na abonament

Gość MUNKOWA
spróbuję macie linka do tej elektronicznej książki? albo modyfikuję pytanie - ktoś ma tel na kartę,NIE znam numeru. co wtedy?

Gość MUNKOWA
I nie ma stacjonarki. to już sprawdzałam. wiem, że marudzę, ale to dla mnie ważne.

Gość pecie
na naszej klasie najprosciej:-O

Gość MUNKOWA
dajcie plis linka do tego biura nr. komórkowych! plissss ! :)

Gość MUNKOWA
Na NK go nie ma. to już wcześniej sprawdzałam.

MUNKOWA na tej ulicy jest kupa wieżowców ten ktoś mieszka w jednym z nich. to nie jest proste. nie ma stacjonarnego i tak jak napisałam-ma komorę na abonament Ile ma lat? Wieżowce mają mało klatek i młodzi się zawsze znają, nawet jak się nie kolegują. a w razie czego mozesz chodzić po kolędzie :D Tylko zacznij od gory nie od dołu.

Gość MUNKOWA
zatornik, tak. bardzo proszę podaj:)

MUNKOWA dajcie plis linka do tego biura nr. komórkowych! plissss ! najpierw sprawdź w jakiej sieci ma telefon (prefix), a potem poproś kogoś kto ma też telefon w tej sieci aby zadzwonił do biura numerów tej sieci. Nr biura jest na karcie SIM. Jednak ten ktoś kogo szukasz mógł zastrzec swój numer.

Gość issssssssssa
mam nadzieje ze szukasz tej osoby z dobrymi intencjami ;) mysle ze najlepiej udac sie na ta ulice i zapytac kogos w jego wieku lub listonosza , ale tylko jak masz gadane :)

Gość MUNKOWA
nekefark, to starszy gość. ma 39 lat.jestem trochę młodsza od niego nie sądzę, by młodzi go znali:O

MUNKOWA spróbuję macie linka do tej elektronicznej książki? albo modyfikuję pytanie - ktoś ma tel na kartę,NIE znam numeru. co wtedy? Wtedy piszesz list do niego. Listonosz znajdzie nr mieszkania.

Gość pecie
ale jak sie znacie ...zgubilas nr do niego czy jak?moze on sie odezwie

Gość pecie
Nekefark Brawo:D

Gość MUNKOWA
Ok. powiem wam o co chodzi. Poznłam parę lat temu gościa na necie.On boi sie spotkania (czas najwyższy) . jest strasznie tajemniczy. praktycznie nic o nie nie wiem. fasynuje mnie niezmiernie + ciekawość kobieca. postanowiłam sobie, że go sama znajdę.

Gość przejdź się po tej ulicy
i poszukaj na spisach lokatorów, na domofonach, popytaj przechodzących ludzi- gdzie mieszka pan X....

Gość MUNKOWA
słuchajcie, super z tym listonoszem, ale list wyslać? co mi to da ? to JA chcę go zobaczyć. maila se mogę wysłać w każdej chwili.

Gość pecie
pewnie ma żone skoro nie chce sie spotkac ..oj moze nie byc zadowolony ze spotkania:) sprobuj na nk poszukac pod tym samym nazwiskiem bez imienia:)