Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MUNKOWA

Dla bystrych

Polecane posty

Gość pecie
z listonoszem bylo super:)tylko wtedy nie wiedzielismy,ze masz adres@ a moze zaczaisz sie na niego jak wiesz jak wyglada i zobaczysz gdzie pojdzie,przeciez wiesz gdzie pracuje pewnie albo o ktorej konczy

Gość MUNKOWA
Nie ma żony. Wiem na 100% znajde go i co się stanie, to już trudno. chcę tego bardzo. a on... pewnie nie. bo sama nie chciałabym być tak zaskakiwana. trudno musze :)

MUNKOWA Ok. powiem wam o co chodzi. Poznłam parę lat temu gościa na necie.On boi sie spotkania (czas najwyższy) . jest strasznie tajemniczy. praktycznie nic o nie nie wiem. fasynuje mnie niezmiernie + ciekawość kobieca. postanowiłam sobie, że go sama znajdę. Mogę ci w ciemno powiedzieć, że od razu możesz go sobie darować, bo się rozczarujesz. Z jakiego jest miasta?

Gość MUNKOWA
nekefark, to się rozczaruję ale wreszcie przestanę się niezdrowo fascynować facetem. stało się to moja obsesją:( wiem jak wyglada, mam foto, pracuje w domu.

Gość MUNKOWA
sam mi powiedzial, że nie boi sie tego, że ja go rozczaruję, tylko, że on mnie. I dobrze... to sie rozczaruję. nie jest kaleką.

Piszesz mu taki list: Witaj Zboczeńcu :) Znalazłam twoje ogłoszenie w necie. Jestem seksowna blondynką spragnioną mężczyzny. Zaimponowałeś mi, wiesz? Zgadnij czym? czy chciałbys na poczatek ze mną popisać? Mam nadzieję, ze ci się spodobam i będzie z tego coś więcej. Pozdrawiam gorąco, Całuski Joanna Do listu zapodajesz fotkę jakiejś naprawde seksownej blondynki. Jak to zrobisz to juz twoja sprawa i oczywiście swój adres na który może odpisać, ewentualnie dołączasz nr telefonu. Duża szansa, że odpisze z ciekawości. Ale w bloku łatwo byłoby go znaleźć.

Gość MUNKOWA
poszukam:) obiecuję, że dam znać co z tego wynikło dziekuję:)

Gość MUNKOWA
znajdę go:) schodzi codziennie do kiosku obok bloku po wciąż te same od lat fajki ma specyficzną urodę, kioskara mi powie :)

poznalismy się na necie. rozmawiamy od 4, wiec jak na taki netowy układ bardzo długo. Do dziś się nie spotkaliśmy. Ja bardzo chciałam.jesteśmy z jednego miasta. Nic z tego do dziś nie wyszło. Jest jak jest. Cieszę, jak jest, jak piszemy, ale tak trudno mi się pogodzić z jego NIE na propozycję sptokania. on się obawia, że mnie rozczaruje. glupie to wszystko...

Gość moja droga to sie robi tak
idziesz w rejon gdzie mieszka, wyłapujesz 2 chłopaków lat 12-14, mówisz kogo adres mają znaleźć, dajesz im 2 dychy i mówisz ze jak znajdą to dopłacisz 80 zł. nie minie doba a się dowiesz :)

Komarzyco Nie korciłoby Cię, by poznać kogoś z kim pisujesz tyle czasu? Dlaczego byś się wkurzyla, gdybym chciała Cie odnaleźć?

korciłoby mnie:D, ale raczej bym nie szukała. Sytuacja z tym samym miastem jest kusząca, fakt Ale gdyby MNIE ktoś odnalazł:o Inna rozmowa:D

Temat nadal aktualny :( Nadal rozmawiamy. Nadal chcę go spotkać. WARTO SZUKAĆ?

Gość opytaj dzieci na podwórku
one wszystko wiedzą - ja już tak kilka osób znalazłam, mając jeszcze mniej danych :-)

hmm. dzieki. mam podejrzenie, w jakich blokach może mieszkać. i wiem, że to 5 piętro. szukalibyście na moim miejscu? czy też czekać na przypadek?