Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamutka34

Proszę o radę odnośnie obrączek !

Polecane posty

Karolina, akurat to że nie jesteś z wybrzeża to nie jest wielki problem- dużą część zamówień ma przez internet:-) Wywiazała się rozmowa odnośnie tego jak do niego trafiliśmy (z filmu na youtube.com) i mówił że nie spodziewał się takiego odzewu z tej właśnie strony. Robi wysyłki. Kolię dostanę pod koniec marca niestety:-( ale myślę że warto poczekać. Co do kamyczków to daj namiary o jakie chodzi to do niego zadzwonię :-)

mamutka34: no to mnie pocieszyłaś z tą wysyłką :-) myślałam może o rubinach, ale cena pewnie będzie astronomiczna... jeszcze dokładnie nie wiem w jakiej tonacji ma wyglądać biżuteria, dopiero robię rozeznanie :-) długo się czeka na gotowy wyrób? wielkie dzięki za info :-) a tak swoją drogą... jak taka biżuteria ma się nie cieszyć takim powodzeniem? jest po prostu BOSKA :-)

nam też wpadły w oko podobają nam się bardzo ale nie wiem czy warte tej ceny :( pozostaje wyjazd za granice gdzie tańsze złoto lub robota na zamówienie u złotnika na marginesie faktycznie biżuteria ładniutka :)

Karolina -> \"a jeszcze jedno pytanko, jaki jest koszt malutkiego kamyczka w damskiej obrączce? \" a o jaki kamyczek chodzi?

Gość brettka
"pozostaje wyjazd za granice gdzie tańsze złoto lub robota na zamówienie u złotnika " -------------- a nie szkoda pieniędzy na bilety do Indii :-D

Gość J_Ellert
Albo do Burkina Faso, tam też podobno złoto tańsze;-)

Gość gloriagloria
mamutka34- ile daliście za kamyczek? to jest brylancik?

no za gram złota w tych obrączkach powiedzieli nam 350 zł :( za parę życzą sobie 7 tyś!! więc opłaca się szukać i wcale nie daleko za granicą

sorry misia:-) rzeczywiscie widziałam je wcześniej:-) Jezeli mogłabym cokolwiek doradzić to to byś wysłała maila do tego złotnika co ja zamawiałam i podesłać mu ten link z zapytaniem. Ja dałam 120/g i myslę ze jeżeli zdołałby zrobić takie obrączki to cena byłaby podobna.

link do tego złotnika masz w stopce ?? jeśli tak to faktycznie wyśle i spytam nie zaszkodzi popytać :) 120 to nie 350 :) super dzięki za radę może akurat wykona taniej :)

Tak, ten co w stopce:-) Miło mi ze mogłam coś doradzić:-) chociaż to ja na poczatku potrzebowałam rady:-D

Gość kapcionka
Heh, swiat jest mały:-) My zamawialismy u niego w lutym zeszłego roku "solarisy" http://images36.fotosik.pl/70/cc176026adb4dc67.jpg wtedy jeszcze miał warsztat na Chrobrego w Gd-Wrzeszczu.Poznaje po wyrobach ale mogę się mylić. Ale jeśli z bródką to On napewno:-)

Gość pokemooonka
Genialne te słoneczka:-) Mozna wiedzieć ile kosztowały?

Gość gronna
Mamutka34 jesteś????

Gość silverpaul
Cześć dziewczyny! Czytam sobie ten topik z wielkim zainteresowaniem. Sam jestem złotnikiem z W-wy, wykonuję obrączki i inną biżuterię. Do Misiamojegomisia: takie obrączki jestem w stanie wykonać znacznie taniej niż 7 tys. I jeszcze jedno, troszkę bym je zmodyfikował, aby nie kopiować kolegów po fachu. Dla zainteresowanych podaję mail: silverpaul@wp.pl Pozdrawiam

Witam, witam , witam.....:-) SILVERPAUL, nie jesteś jedyny ktory zrobi te obrączki w uczciwej cenie:-) Słuchy mnie doszły że 2-3tyś to max w tym temacie:-) wiec daruj sobie tą reklamę:-) Kurdę, lubię ten wątek, czuję się jak mamusia:-P

Gość gronna
Czy wszyscy śpią w tym temacie????

Gość newa
A gdzie się Mamutka podziała???????

Gość metka86
Już chyba wiem co się stało z Mamutką !!!! Pojechała odebrać obrączki i uwiodła złotnika, narzeczonego zostawiła pod ołtarzem a ze złotnikiem uciekła do londynu :-))))