Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisss

czy ktoś miał podobny problem?!!!

Polecane posty

Gość elisss

Witam! Piszę, ponieważ chciałabym sie dowiedzieć, czy któraś z Was miała lub ma podobny problem. Otóż od 1,5tyg bardzą bolą mnie jajniki, najgorzej wieczorem jak się kłade, do tego pobolewa mnie macica, jest mi niedobrze, mam tak odkad skonczyła mi się miesiączka. Właśnie czekam na wizyte u gin. Do tego mam promieniujące bóle w dole kregosłupa. Nie wydaje mi się, żeby były to objawy ciąży. Bardzo proszę o odp

Gość malaaaaaa
Tobie mopze sie nie wydawac, ale to moze byc ciaza :P

Gość trzeba było iść
na izbę przyjęć, zamiast czekać tyle czasu!

Gość ja ja ja
Ja miałam podobne objawy gdy miałam torbiele na jajnikach, ale nie chcę Cię straszyć..

Gość tishani
to nie ciąża , moze cos sie dzieje w macicy , idz do lekarza , ciaza to nie moze byc , bo przeciez okres mialas

Gość elisss
teraz to juz nie wiem, bo po skonczonym okresie mialam kontakt z partnerem ale wszystko bylo ok, tylko nie wiem skad te dolegliwosci. jutro ide do lekarza. wciaz czuje w przelyku az po sam zoladek jak mi jest nie dobrze, juz wczesniej od czasu do czasu pobolewlaby mnie jajniki ale nie zeby az tak

Gość tishani
kochana , jajniki moga bolec z innych powodów róznych , np przeziebiłas je albo niewiem.. mysle ze to nie ciaza