Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama27

jak zachęcić faceta,chcę częściej...

Polecane posty

Gość Ona6523164
Tabletki nazywają się Novynette i sie nawet od tego nie tyje.. chociaż ja bym chciała bo jestem malutka i bardzo mało waże

Gość fajny34latek
powiem Wam co mnie podnieca. jak partnerka zrobi lodzika tak super potem wije się tak delikatnie ciałkiem obok mojego, ma sexi bieliznę, czule wzdycha, a wcześniej naprzykład sprośne smski pisze, jak da się skuć kajdankami, jak nie krzywi się jak kończę jej na twarzy, lubię sex np w autku , w lesie, w peżocie przy płocie ;-)

Możesz np po jego powrocie powitac go w drzwiach w skapym ubranku, odebrac od niego plaszcz i pomoc mu sie rozsiasc w sofie reszta jak po masle

fajny 34 ja to mogłabym wszędzie,żeby się tylko kochać:) a co powiecie na to żeby nie załozyć bielizny tak żeby się przypadkiem dowiedział?

bywalec77 ja ostatnio jak siedział na dole poszłam się wykapac iz eszłam na dół w koronkowych majteczkach to mi powqiedział:ty to sie potrafisz wystroic i poszedł spać:/załamka normalnie....

Gość Ona6523164
województwo dolnośląskie;] Ja też lubie w aucie. Lubie robić loda mojemu facetowi i spuszcza mi sie do buzi.. Nic takiego złego :)

Gość szpenio69
nie chcę Cię straszyc ale może unika sexu z Tobą bo ma kogoś na boku?

kochamy sie raz na tydzien moze dwa wiec nie unika,on kocha sie tylko wtedy jak jemu się chce:/

Gość Ona6523164
Nie sądze że tak by było. Po prostu musi poczuć ten klimat :) może zacznij się do niego na maxa przystawiać, a jak to nie da rady ,to ściagnij mu spodnie i bielizne i działaj

Gość 123456bosss
bo z wami tak jest: moze cos innego dzis mowie swojej: w du.ke, albo lodzik, w kuchni na stole, czy moze lizanie drugiej dziurki itp itd etc. odpowiedz: nie dzisiaj, ale dlaczego?, nie kochasz juz mnie, nie jestem gotowa, nie lubie, przeciez klasyczna pozycja jest fajna itp itd etc.

Gość fajny34latek
ja centrum polski ale super laski jesteście no np teraz jakbył z Wami to już kochalibyśmy się Taaaaaaaak wspaniale. mama nie zakładaj majteczek podaj coś i on niech zobaczy, z pewnością się podjara, albo może szybki numerek w sklepie w poczekalni? na parkingu? a może kolo pracuje tak ciężko że sił mu nie starcza, co ?

booooossss co ty mówisz to co ty masz za laskę? fajny34 on jest za bardzo zasadniczy wiec takie numerki odpadają,ale ja mu już mówię,że chciałabym na stole,na pralce na podłodze,kanapie,przy kominku wszedzie!!!!!!!!!! no robi czasem po 10h ale dzisiaj był wypany i mu sniadanka do łózka nosze i nic!!! zwóciłam:)wtedy kiedy on ma na to ochotę ja się tu pieknie cały czas i nic:/

Gość Ona6523164
Musisz go czymś na prawde zaskoczyć, czymś czego nigdy nie zrobiłas.. Ma moze on jakies fantazje ? moze sie przebierz za np. pielęgniarke, ale w takim strój bardziej wyuzdany

Gość fajny34latek
nie powinno tak być ja mam laskę teraz, bzykamy się nnon stop, ale lodzika nie chce mi zzrobić (załamany) mówi że się wstydzi........ może jakoś rozpali się człowiek, daj mu szanse i nieustannie namawiaj, cały czas

Gość fajny34latek
:-) powinno idę spać DOBRANOC

dzięki:)a co robicie zeby był dłużej bo jemu wystarcza 15 minut?

Gość 123456boss
ma inna, to pewne!!!

Gość 123456boss
jesli jestes taka dobra, no to nie wiem dlaczego nie chce i przypuszczam ze ma kogos innego poprostu

Gość 123456boss
ja bym z Toba chcial zawsze iwszedzie oby tylko nie bylo nudy w luzku

wcześniej sam,a tak myslałam:/tyle,że ja jestem jego pierwszą dziewczyna i zarazem zona:/