Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Życie czy nie życie

Polecane posty

Gość Rogacz 007
Uciekła mi przepióreczka w proso.......

Gość karolina020
A jak już nam się taki zdarzy to czerpać z niego motywacje do dzialania aby więcej nie było takiego Wyciągajmy nauke ze wszystkiego. dokladnie:) ale do tego trzeba sily a ja mialam stwierdzona nerwice, ale juz mi chyba przeszlo... rzucilam szkole wiec i nerwica zniknela.

Przejmujesz się ?? Nie ma czym nie warta ciebie widocznie była ;) Nie ma co się wkur.. z tego powodu bo po co ?? Szkoda czasu nie marnuj go układaj życie od nowa ;) Tylko nie mów że ją kochasz . Bo kochać kogoś to pozwolić mu odejść . Jak ją kochasz to pozwól jej być szczęśliwą bo chyba tego się pragnie dla kochanej osoby ?? Czyż nie ?? P.S Moja też nie dawno mi uciekła :)

Gość A.........
1. lubie tego kogos :) dobrze mi ze soba. 2. Z bliskimi to roznie bywa, ale ogolnie szanuje ich wybory, sposob na zycie i pomagam jesli tego potrzebuja. 3.Wierze a od jakiegos czasu praktykuje wiecej niz jakis czas temu ale nie wpadam w nalog. Pomaga mi to bardzo, bardzo :) 4. Kazda prace , ktora wykonywalam , lubilam. Staram sie odszukac sposob jak zarobic ale sie nie narobic :D. Moze tym razem sie uda 5. ten punkt przemilcze :D 6.Kocham zycie i szukam drogi do szczescia. Chce zyc w pelnym tego slowa znaczeniu by na koniec nie miec zalu sama do siebie , ze moglam wiecej a nie zrobilam tego. Czasem stoje, czasem sie cofam ale po kazdym upadku szukam sil by isc dalej. Motto: 1.nie rob drugiemu co Tobie niemile 2. Nie obiecuj i nie pragnij od drugiej osoby tego czego nie chcesz lub nie mozesz dac wzajemnie.

Gość A.........
pewnie najbardziej 5 punkt :D

Gość karolina020
tylko nie zawsze idzie tak gladko jak by sie chcialo... ale juz nie wprowadzam dalej ponurego nastroju:)

Gość just a dream
Stosunek do siebie samej: KOCHAM, SZANUJĘ, WYMAGAM Do mojej bliskiej: KOCHAM, SZANUJĘ, WYMAGAM Do wiary: WIERZĘ Do pracy: POZYTYWNY (choć bywa nużąca i męcząca) Do płci przeciwnej: POZYTYWNY, PEŁEN CIEKAWOŚCI Do życia: "ZA" Nie mam jednego motta życiowego. Alewiem, że się nie poddaję bez walki i niewiele mnie w życiu złamie. Idę w zaparte i jak czegoś chcę, to do tego dążę. Radość czerpię z drobnych spraw: z tego że niebo piękne, że stado ptaków, że mała podwyżka w pracy, że córa coś fajnego powiedziała, żekot się fajnie łasi... sto tysięcy spraw. Ach, no i z muzyki. Miłość mnie motywuje. Miłośći wiara we mnie.

Gość karolina020
:)

Gość A.........
do ogolu facetow obojetny. Przeciez nie znienawidze wszystkich za kilku pseudo facetow :D

To było piękne w szczególności podobalo mi się: Radość czerpię z drobnych spraw: z tego że niebo piękne, że stado ptaków, że mała podwyżka w pracy, że córa coś fajnego powiedziała, żekot się fajnie łasi... sto tysięcy spraw. Ach, no i z muzyki.

Gość A.........
To sie okazuje przewaznie na koniec. Znasz takie powiedzenie, ze faceta poznaje sie jak konczy ? :D

hehe coś w tym jest bo przecież na koniec najłatwiej pokazać jak się go szanuje i co o nim się mysli ;)

Gość karolina020
A...... ciekawe, dawaj

Widzę że kobiety są tak same żądne poznania tajemnicy faceta tak jak faceci chcą poznać kobiety ;) Niestety ani jedno ani drugie nie rozgryzie się nigdy :)

Gość A.........
karolina juz dalam " faceta poznaje sie po tym jak konczy"

Gość karolina020
nie zrozumialam:)

Gość Ja sie wypowiemja Dorotka K
do siebie- nienawidze siebie przez codzienna masturbacje do swoich bliskich- rodzicow i rodzenstwo kocham i zawsze jak najlepiej dla niech.. do wiary- wierze z calego serca! do pracy- mam zapal, ale poza tym nic wiecej do plci przeciwnej- hmmm...faceci, zawsze sie na nich zawiodlam, wiec nie wiem co myslec.. do zycia- gdybym miala cel to chcialabym zyc....

Gość A.........
Sami do konca sie nie znamy a co dopiero rozgryzc przeciwna plec :) Ale zawsze mozna poszukac zlotego srodka :D trudne ale wykonalne

Jako że sam pytam to i też odpowiem ;) 1 Siebie samego szanuje jak nikogo innego 2 Rodzina jest najwarzniejsza 3 Nie praktykuje nie potrzebuje pośredników 4 Prace swoją kocham i nie nawidze 5 Kobiety motywują do działania szacunek najwiekszy 6 Życie hmm zbyt piękne i krótkie aby je marnować na pierdoły Nie obracaj się za siebie bo przeszłości nie zmienisz. Jak czegoś bardzo chcesz to to osiągniesz, Motywuje mnie najbardziej uśmiech oraz radość z tego co dla kogoś robię :)

Nie ma rzeczy nie możliwych ;) I tym zakończe moją obecnośc tutaj :) Mam nadzieje że topik przetrwa do jutra bo będe chciał podyskutować na ten temat :) Pozdrawiam Dobranoc

Gość Rogacz 007
Dla Wszystkich wiernych kobiet 🌼🌼🌼

Gość A.........
Rogacz to ja jednego podkradne :) dzieki :) TenTamten ale jajka w Wielkanoc pojdziemy razem poswiecic ? :D spokojnej nocy i milych snow dla Was :)

Gość Rogacz 007