Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lippenstift

kiepski zart mojego faceta

Polecane posty

wiesz ze sztuka jest siedzies z osoba z boku .. w ciszy nie mowiac nic ..tylko wzrok ... i mimo to sie rozumiec ..? znasz to ?..masz to znim ..? jesli tak ja juz sie nie dzielam ..

Gość lippenstift
mowie o co chodzi - gdy ja mowie o jakis sprawach moich czy wspolnych to rzadko ta rozmowa trwa dluzej niz 10 min. on nie wciaga sie do rozmowy. a potem zaczyna opowiadac o kolezankach z pracy, ktora co robi itd. tak jakby nie bylo ciekawszych rzeczy. on potrafi tylko patrzec na mnie, przygladac sie. i nie wiadomo, co mu tam w glowie siedzi. bo mowi malo. jak dla mnie - za malo. w towarzystwie co samo

Gość masz chlopa imbecyla

Gość Niemowa ze młyna
To jest Twój pierwszy facet? Coś tu nie gra ... Nie rozmawiacie ze sobą , a sex ...jak już nie ma innego pomysłu co robić .....dziwny ten Wasz związek

wiesz sam napisalas ze on nie mowi bo nie wie co .. a jak mowi to o koleznkach ..dzi mnie ze znim o tym nie pogadsz co ci nie pasi .. co jest na nie .. a wolisz tu ..zaczynam wierzyc ze to znowu temat prowokacja ..dzizas ..kafe jes najlepsz..:d

Gość lippenstift
lapie dola. przez niego. bo rozmawiam ze wszystkimi innymi - ale nie z nim. teraz zrozumcie, jak kobieta ktora nie moze pogadac ze swoim facetem odbiera tekst, ze jest do sexu a kolezanki do plotek. zazdroszcze tym kolezankom. szlag mnie trafia

Gość lippenstift
po tym jego tekscie powiedzialam, ze chce rozmawiac. ale on nie ma takiej potrzeby - nie ze mna. przykre. dochodzi do tego, ze naprawde niewiele go obchodzi, co ja robie. nie pyta o nic

idz ty kurwa spac ..bo marudzisz ..jak przekupa na rynku .. tez bym z Toba nie gadal jakbys tak smecila ..:O

Gość lippenstift
no to sie ciesz ze nie musisz. mam faceta z ktorym nie rozmawiam. chcesz sie zamienic? dbaj o to, zebys mial zawsze temat do rozmowy ze swoja kobieta. moj facet ma to gdzies. na szczescie sa kolezanki w biurze i plotki

Gość Niemowa ze młyna
Wiesz co Moja Droga.... Z Tobą chyba rzeczywiście coś nie tak, Pomyśl. Zapytałem czy mieszszkacie razem, czy.....itd . A Ty dalej swoje. Czyli nie ma dialogu. Jeżeli Wasze rozmowy też tak wyglądają to dobrze ,że się chociaż uśmiecha ......;)

wiesz mam taka kobiete ze jakos zawsze sie znia dogadam .. rozmawiam .. klocasc sie z nia widze pozytyw ..bo to nasze emocje .. a wiec nie potzrzebuje zmieniac siebie ..ani jej .. a ty wroc do ksizek .. pozdrawiam ..

Gość lippenstift
nie mieszkamy razem. zaproponowalam mu to ostatnio. ale nie wiem, jakby to wygladalo ... bo tak jak jest teraz - ja chyba wycofuje sie. mnie nie interesuja ksiazki, ja chce b y c z moim facetem. mnie jeszcze interesuje co u niego, ale jak jego nie interesuje co u mnie, to ja odpuszczam powoli

hahhaha ..wiesz ...Ty cos pilas? poczytaj siebie co Ty piszesz .ide juz stad .//:D:D

Gość Niemowa ze młyna
salut... ja też nie trybię o co Ci chodzi Panna jest lekko dziwna, to fakt, ale Jej ostatnia wypowiedź trzyma się kupy - chyba ,że ja czegoś nie widzę...

Gość lippenstift
bo nam sie nie uklada. nie mam ochoty na sex. nie mam z kim porozmawiac w tym duecie. niedlugo zaczniemy sie porzadnie nudzic ze soba. juz sie nudzimy, tylko zadne sie nie przyzna. a ja chce zyc normalnie - naprawic zepsuty kran, obejrzec wiadomosci, zrobic herbate - z nim. tylko ze co mi po nim.

nie mowwa nie musisz ...mnie trybic ..:P napisala z sensem ta ..mnie iteresuje ..a jak jego nie iteresuje .. takie dupa maryni .. napisze prosto jakiem facet ..nie iteresuje go ona juz ..po co ma sie ludzic ..:D .. dzizas ..troche godnosci .. 🖐️

Gość lippenstift
mowie mu ze widze ze go nie interesuje. zaprzecza. a tymczasem przezylam szok, kiedy po tygodniu niewidzenia sie nie mial mi nic do powiedzenia. ja tak nie chce, wole odejsc pierwsza

a on Ci jeszce krzyzyk na droge da .. ze szcezsia ze bedzie wolny jak ptak .. nie no wymiekam ..:O okok znikam juz ..:P

Gość lippenstift
masz mnie za debila. a tymczasem zmarnowal mi troche czasu. mam nadzieje, ze nie zmarnuje go kolejnej, ze bedzie sie nia interesowal. a nie soba tylko

zmarnuj i nastepnej .i nastepnej .. a ty wplywu mic na to nie bedziesz .. powiem tak ten typ tak ma .. opamietaj sie mam nadzieje jesl to jeszce mozliwe .. i spadam juz ..pa