Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdańszczanka23

znak zodiaku BLIŻNIETA co o nich sądzicie?????

Polecane posty

Gość Gdańszczanka23

Gość ona 2 0
ja jestem blizniak i jestem bardzo bardzo wrazliwa i mam tego dosc czasem a nawet czesciej niz czasem, mysle ze i tak kazdy jest inny czy to blizniak inny znak ..

Gość saldhsidrhyiwefh
maja dwie twarze :O

Gość Sygnaaturka
z wlasnego doświadczenia moge powiedziec o mężczyznach blixniakach ( moi dwaj kumple) Zarówno jeden jak i drugi niestali w związkach byli zawsze. Zmieniali laski jak rękawiczki. Jeden z nich obecnie juz dlugo jest z jedna kobieta ale zdradza ja na lewo i prawo. Drugi dalej korzysta z zycia. Obydwaj bogaci i niezwykle skapi. sknery nie z tego świata. Maja swój urok, potrafią zaczarować nie jedną panne, ale jako kandydat na męża -żaden:/

Gość moj mąż jest blizniakiem
nie zdrzadza mnie na lewo i prawo jest cudownym, cieplym i troskliwym czlowiekiem nie pamieta dlugo uraz i szybko wybacza uczciwy i bardzo zaradny inteligentny najlepszy mąz jakiego mozna sobie wymarzyc

Gość bliźniara
ja jestem Bliźniaczką - super sprawa czasami czuję jakby nas było dwie, (a jedna , to przeciwieństwo drugiej)! :)

Gość siostra bliźniaka
Ja prócz mojego brata mam jeszcze kumpla bliźniaka i wiem są sympatyczni ale bardzo skomplikowani. Mają dwie odmienne twarze .Jedną dla znajomyych i obcych. Dla nich są sympatyczni dowcipni rożrzutni są duszą towarzystwa. Dla bliskich są wymagający, są aroganccy i myślą że znaja sie na wszstkicm. Za to jak kochają to kochają na zabój i nie zdradzają. Co prawda w młodości zmieniali kobiety jak rękawiczki ale gdy odnajdzie taki bliźniak tą jedyną to tylko ona się dla nich liczy. Potrafią wiele poświęcić dla rodziny są odpowiedzialni ale trudni w życiu codziennym. Do tegą strasznie wrażliwi każdą uwagę biorą sobie do serca i mimo że twierdzą że ich to nie obchodzi .

Gość NIE MARTW SIĘ*
kobieta: -trochę nieśmiała,:Pale pewna siebie, bardzo wrażliwa, stanowcza, uczciwa, ciepła, mająca poczucie humoru. Lubi się dąsać, lecz szybko jej przechodzi, jak jej coś nie pasi to lubi marudzić:D Uwaga! Lubią seks przez co mogą być uwodzicielskie,;) jeżeli zakochane=wierne.

NIE MARTW SIĘ* kobieta: -trochę nieśmiała, ale pewna siebie, bardzo wrażliwa, stanowcza, uczciwa, ciepła, mająca poczucie humoru. Lubi się dąsać, lecz szybko jej przechodzi, jak jej coś nie pasi to lubi marudzić Uwaga! Lubią seks przez co mogą być uwodzicielskie, jeżeli zakochane=wierne. hahaha jakby mnie ktos opisywał :P taka jestem! i bliźniak tez jestem hehe