Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avenue

co ze mna jest?

Polecane posty

Gość avenue

Od zawsze mam spory temperament, gdy mialam 17 lat postanowilam ze w lato sie dobrze zabawie, i wyszlo na to ze w ciagu miesiaca przespalam sie z 9 facetami... Potem wszystko sie zmianilo, bo poznalam super faceta z ktorym jestem do dzisiaj.Ale nadal mam pewnien problem, poniewaz od czasu do czasu mam niesamowita ochote na jakiegos chlopaka. Nie wychodze sama nigdzie, gdzie moglabym poznac jakiegos chlopaka bo wiem jak by sie to skonczylo, poniewaz nie bede sie potrafila powstrzymac mimo tego ze bardzo go kocham...A i tak mam takie "szczescie" ze nawet idac ulica prawie zawsze mnie ktos zaczepi i proponuje spotkanie...Raz na jakis czas jestem tak opetana checia orgazmu ze potrafie namowic mojego chlopaka nawet 5 razy w ciagu dnia na seks!A jezeli on nie chce mi juz ulec, bo juz sie nasycil to chodze zla i wsciekla na caly swiat.Gdy nie ma go w domu a ja mam ochote to potrafie sie doprowadzic nawet do 7 orgazmow!!!Nie mowie ze tak jest codziennie, ale zdaza sie dosc czesto...Myslalam juz o jakichs lekach na oslabienie mojego libido, ale wstydze sie isc do ginekologa i mu opowiedziec o tym.Czasem jestem juz naprawde zmeczona tym moim popedem, czuje sie jak jakiec niwyzyte zwierzatko.pomocy

Gość kieroo
po prostu lubisz sex, a że w taki ilościach to Twój chłopak powinien się tylko cieszyc :)

Gość Linwistrz
Miałem kiedyś taką kobietę... ja lubie max dwa razy dziennie a ona chciała na okrągło. Na szczęście obecnie jestem z partnerką o niższym temperamencie

Gość karolina020
nimfomania zalatuje...

Gość avenue
no zalatuje i co na to poradzic?

Gość karolina020
napewno uwazaj by nie skrzywdzic chlopaka

Gość karolina020
w sensie zdrady

Kurde ja mam bardzo podobnie. ;/ Kocham sex! Wściekam się, gdy nie mogę tego robic, bo on nie chce..! Tez mi głupio czasami... :(

Gość karolina020
ja z kolei mam sporo rzadziej ochote niz on i to mnie frustruje...

Gość karolina020
jesli sie kocha to trzeba sie umiec zrozumiec

Gość tymekk
ja chetnie z taka moglbym tworzyc zwiazek,a mam taka co mi o 6mc nie daje bo nie ma ochoty.

Gość karolina020
patrzcie jak trudno sie dogadac... ale trzeba jakos jak chce sie ze soba dzielic zycie...

Gość Ona6523164
Ja mam to samo. Chce się kochać z moim ciągle a on juz nie ma siły, wszystko przez to ze biore tabletki anty i moje libido jest ogromne..

Gość Tolek
A mnie sie bez przerwy chce.Mam juz obsesje na punkcie bzykania a szczegolnie kiedy ...moja mnie odmawia(bo twierdzi ze za czesto i sie od tego starzeje)