Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armand

ide na wesele bez mojego faceta

Polecane posty

Gość armand

mam wesele w rodzinie, brat sie zeni. ide sama. facetowi nie zaproponowalam. przelknie to jakos?

Gość ejsido
jesli dlugo jestescie razem, to moze nie przelknac. co zbroil, ze nie chcesz z nim isc?

Gość armand
rok razem. nie chce gadania na tym weselu, ze teraz moja kolej. chce sie dobrze bawic, bez mojego faceta bede sie czula ok. zreszta - to wesele brata. wole isc sama. nic nie zbroil. nie uklada nam sie. nie chce kiedys wspominac, ze to z nim bylam na weselu badz co badz brata

Gość no to zaden facet

Gość armand
jesli pomysli ze w takim ukladzie nie traktuje go powaznie - to dobrze pomysli. nie chce isc tam z nim razem

Gość yyyyyyyyyyyy
hehhehe nie ciag tego dłuzej bo i tak z nim nie bedziesz i dobrze o tym wiesz,prawda?! Ja mialam taka akcje ze bylam z facetem 10miesiecy i wszystko bylo fajnie,az do zaproszenia na wesele mojego najukochanszego i najblizszego mi kuzyna(cala moja rodzinka szła) Nie powiedzialam mu o weselu bo wychodzilam z identycznego zalozenia jak Ty i zgadnij co>?? Pojawil sie na weselu i moja mama go zobaczyla w drzwiach sali i wciska mu scieme ze mnie nie ma ,a on ze jego kolega ktorego nie znam a ktorego on podpuscil wlasnie sie ze mna bawi hehehe... Jaki z tego morał?!.................... Jezeli czujesz ze to nie to, nie ciagnij tego i znajdz sobie kogos z kim uwielbiasz spedzac czas i z kim bedziesz mogla chodzic na takie imprezy jak wesela i mimo tego ze sie kiedys rozstaniecie milo bedziesz to wspominac i nie bedziesz zalowac:))

Gość do armand
no i masz do tego prawo.. a tak nei daj boze bys poszla a on jeszcze by Ci spier.. il wesele brata ;/ tylko na weselu wylacz tel zeby sie nie dobijał do Ciebie do 5 min

Gość do armand
yyyyyyyyyyy - niezla akcja;d

Gość armand
przez szacunek do brata go nie wezme. poki nam sie nie zacznie ukladac, nie bede sie afiszowac. zabralam go do moich rodzicow i teraz zaluje bo moj ojciec sie o niego pyta - a po co. moj facet jakos nigdy o moich rodzicow sie nie pyta. bo ma to gdzies. bede go trzymac z dala od rodziny, dopoki nie zacznie byc dla mnie dobry

Gość yyyyyyyyyyyy
kicia jak teraz nie jest dla Ciebie dobry to nie łudz sie ze sie zmieni:))

po cholere ci facet ktory nie jest dla ciebie dobry (wedlug ciebie)? po co ci facet z ktorym nie chcesz isc sie pobawic na weselu? btw niewielu facetow interesuje sie az tak bardzo co sie dzieje u calej rodziny dziewczyny

Gość yyyyyyyyyyyy
mój sie interesuje:))

no chyba kazdy interesuje sie w jakims stopniu (jedni mniej inni abrdziej),pytanie co miala autorka na mysli

Gość yyyyyyyyyyyy
Autorka mysli ciiiii.....:pp

Gość elMagiko
to zastanów sie sama co dajesz do tego układu i czy robisz coś,aby było dobrze międyz wami. Może jest tak, że macie ku temu potencjał,ale nie wiecie jak go wykozystać. Może jasna rozmowa i szczera, w końcu szczerość w związku to podstawa. Jesli nie chcesz iśc z facetem na to wesele, to poprostu jasno mu zakomunikuj i przedstaw konkretny powód (powody). Jesli masz mniej niż 20 lat to nic mu nie musisz mówic.