Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co nie wie.

jak to jest z sexem na dyskotece?

Polecane posty

Gość ta co nie wie.

poznają się ludzie

Gość ta co nie wie.
mają na siebie ochotę Gdzie się najczęściej udają na sex? Do niej czy do niego? Do motelu?

Gość puniaaa
do pobliskiej toalety :P

Gość ta co nie wie.
najpierw otwierają wino etc gadają i pozniej sex Czy od razu z marszu do łóżka idą sie sexic ?

Gość ta co nie wie.
kal ktoś kiedyś taka przygodę? A co z noclegiem? Śpią razem?

Gość kizia mizia111
heheheh.. idziesz na dyske,wypijasz troszke,flirtujesz z misiem ktory Ci sie podobo,potem on zaprasza Cie do siebie i wiu..:)) Jak Cie nie zaprosi to nie jest wart zachodu..szukaj nastepnego;pp

no to se NA dyskotece, czy PO dyskotece? bo chyba do tej pory wszystko owija się wokł "poza" dyskoteką a nie "na" :D

Gość kizia mizia111
No w temacie jest na dysce ale na dysce w sensie ze jedziecie gdzies razem po itd czy na srodku parkietu:pp

Gość Czerstwy Czesiek
Ja tam w aucie dupczę panny poznane na dyskotece.

Ale dlaczego seksicie się po dyskotekach z przypadkowymi osobami, zamiast znaleźć sobie stałego partnera ?

Gość nątonią
tak jest ciekawiej, co sobota nowy chłopak

Ale taka zabawa sprzyja roznoszeniu chorób przenoszonych drogą płciową i niechcianym ciążom.

Gość Asiorjuras
Madusia18 pisze pełno facetów chętnych na sex-skąd w takim razie te pary po kontach:classic_cool:!

Gość Sanrrulk.a
po dysce na chate i tela

Gość ghjkmnbv
a jak się domyśleć że facetowi nie chodzi o sex???

Gość papugagadułauła
ghjkmnbv facetowi zawsze chodzi o sex

Gość oj ja jeszcze nie śpie
ja się bzykałam kilka razy nie centralnie na środku parkietu, ale w toalecie:P Fajna sprawa całkiem. Oczywiście obu panów (bo w sumie z dwoma tak się zabawiałam -nie jednocześnie rzecz jasna!) -obu panów znałam. Wcześniej trochę się umawialiśmy do kina, na spacerki, na imprezki, itp... ;) WC nie jest może specjalnie przyjaznym miejscem do pieszczot, czułości i wygodnego sexu, ale , że jest to miejsce publiczne +świadomość, że przed kabiną jest duża kolejka oczekujących do skorzystania, sprawia, że w kibelkowym sexie jest coś ekscytującego ;)

Gość powiem wam szczerze
dziewczyny chodzą na dyskoteki tylko po to, żeby się puścić ;)

Gość gośka1986
ja tam chodziłam na dyskotekę, żeby się pobawić i potańczyć a nie puścić się :D

Gość szparek
prawiczek i kropka 1987: te co robią laski po kiblach to mały pikuś, ja znałem taką co oparła się w kiblu o umywalkę, zdjęła spodnie nadstawiła tyłek i skorzystało z tego zaproszenia z dziesięciu chłopaków

Gość gośka1986
prawiczek i kropka 1987 na szczęście nie każda ;) co byłoby gdyby wszystkie się puszczały na prawo i lewo :D🖐️

Gość brda 007
a ja uważam że zrobienie laski ze spuszczeniem do ust jest bardziej intymnym aktem niż sex w p*czkę od tyłu. Od tyłu, z wypiętą pupą, bez całowania i kontaktu wzrokowego to jest takie trywialne "d*pcenie" i nie ma nic wspólnego z kochaniem.

No wiesz, taka co to lubi seks też może być porządną dziewczyną. :P Ale wiesz, jak Cię dopadnie kilka dziewczyn, dwie będą Cię trzymać za ręce, następne dwie ściągną Ci spodnie, a potem... :) to możesz się nie móc oprzeć. :) I to wszystko w męskiej toalecie!

No dobrze, Prawiczku. Pójdźmy Twoim tokiem myślenia: Dziewczyna jest z facetem 2 lata, oboje się kochają. Jest seks. Po roku on ją zostawia (z jego winy). Ona poznaje nowego faceta. Zakochuje się w nim... Ale on jest Prawiczkiem, który chce dziewicę. :(

Gość Emma85................
kurcze...to chyba jestem bardzo zacofana, swiat poszedl do przodu i te wszystkie technologie;)...bo widze, ze wiekszosc dziewczyn nie widzi problemu w przypadkowym sexie w toalecie na dystotece ...od zawsze chodzilam na dyskoteki tylko w ramach dobrej zabawy, potanczyc wypic kilka piw i to wszystko...a tu widze, ze normalnie to powod do dumy, ze zostalo sie przeleciana w kiblu:O...chyba to jednak prawda-to co uslyszalam ostatnio od kolegi, ze na dyskotece 3/4 lasek jest chuja wartych...zero szacunku do siebie dziewczyny;/...a potem dziwicie sie, ze facet nie ma do was szacunku...

Gość a fuj *
świńskie ryje - co dyskoteka to nowy sex - tylko roznowsicie choroby!

nie no :o ja już wolę domówki , albo jak na dyskotekę to ze swoim partnerem iść . Bo tak to przelecą cię lub co najmniej wymacają :o ...poznają się ludzie... :D