Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankkaa

Nowe zdjecia

Polecane posty

Gość Ankkaa

Zmienila sie cala strona www.stasieczek.com , a chcialabym dostac sie do jednego zdjecia z poprzedniej. Link mi sie nie otwiera, jesli i wam to po prostu napisze do goscia z pytaniem czy by nie przyslal. Swoja droga niezle te nowe fotki, bardzo podoba mi sie ta w pieczarze.

Gość heertaa
heheheheh

Gość babaaga
weszlam na ta strone raczej bez przekonania, ale serio, foty sa calkiem, calkiem. tyle ze czesc z nich robiona za granica wiec i plener ciekawszy ...

Gość Tuptusiowianka
Reklama jak się to mówi pełna gębą!!!!!!!!. Poznaję miejsca zdjęć plenerowych. To jest Grecja też miałam tam robione zdjęcia. Ja bym w życiu takich zdjęć nie chciała. Są niesamowicie udziwnione, poprzerabiane z jakimiś dziwnymi kolorami. Bardziej te foty pasują na grafiki niż na zdjęcia pamiątkowe. Może z pięć takich zdjęć, aby mieć coś innego bym i chciała, ale cały taki plener……brrrr aż mnie wstrząsnęło, gdy sobie to wyobraziłam. Reklama i to bardzo kiepska reklama, bo trzeba mieć spaczony gust, aby takie zdjęcia proponować jako pamiątkę wydarzenia, które jest raz w życiu.

Gość soksabajde
zobaczcie moje zdjęcia - zapraszam na stronę internetową www.fotoania.pl - fotografia ślubna, pozdrawiam!

Gość evvvunia
bardzo ladne

Gość zawstydzony Johny
Ale sie czepiacie po zlosci. A jesli ktos sobie zrobil tu reklame to co? Ma do tego prawo. A ta nizej to moze nie reklama? Czemu ci ludzie w tym kraju tacy zawistni od razu. Boze po co wrocilem do tego kraju? Szczescie ze tylko czasowo.

Gość Dyyydzeyyy
Tuptusiowianka mialas tam sesje do Vouge'a zapewne robiona przez fotografa w skarpetach i sandalach... Po co tyle jadu? Jestem DJ ale to mloda para mowi mi jaki klimat im odpowiada i to gram. W przypadku fotografa czy videooperatora jest podobnie. Chcecie czarnobiale wszystkie to takie beda, nie chcecie wstawek animowanych na filmie to ich nie bedzie. Na mojej stronie sa probki muzy, na takiej tez musza byc probki fot. Wlasnie kocze skaldanke na jutrzejsza impreze. Spotkalismy sie, powiedzieli co chca, dali liste, mialem dolozyc cos od siebie - jak cywilizowani ludzie. Fotoaniu zanim ocenisz swoje zdjecia na forum jako evvvunia to odczekaj troche bo w dwie minuty zakladajac otwarcie strony, wejscie do galerii, przejrzenie jej, powrot na forum, wpisanie "bardzo ładne" i zapisanie tego na serwerze to raczej malo wiarygodne :) Zamiast budowac pseudoprzewage konkurecyjna wysmiewaniem innych warto pomyslec bardziej strategicznie, bo slubny biznes to nie chaltura a konkretna i odpowiedzialna dziedzina zawodowa. Niestety grajkow chałturników tez jest sporo... Pamietajcie, ze tak samo jak mloda para moze sie nadziac na np. kiepskiego DJ, tak DJ moze sie nadziac na "dziwna" pare mloda. Razem sie obserwujemy i jesli widze, ze cos moze byc nie tak z ich strony dyplomatycznie odmawiam podczas spotkania, bo mam do tego prawo :) Co innego pseudozawodowcy, ktorzy tylko z tego zyja - łapią wszystko za nawet najmniejsze pieniądze i pracują najmniejszym kosztem. Potargujcie się na pierwszym spotkaniu, a zobaczycie ile kto jest wart.

Gość fotoania
sądzę jednak, że wspis evvunia odnosił się do pierwszego wpisu... miłego dnia, pozdrawiam forumowiczów :-)

Gość Ostrozny
Tuptusiowianka nie pluj z zazdrosci na prace goscia po slubnym fachu, bo w tym momencie przypomnial mi sie jeden topic z naszego forum: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3285691 Czas twojej anonimowej wypowiedzi jest, data tez, ustalenie IP a tym samym końcówki łącza i wlasciciela komputera to już nie problem, dodatkowo sledzac wszystkie miejsca z danego dnia gdzie sie logowalas z tego IP + MAC, wiec anonimowość z Twoje strony żadna....