Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myślicie

Dziwny gość...

Polecane posty

tak napisalam skrotem i niezrozumiale ogolnie jest czlowiekiem bardzo tzrezwo patrzacym na zycie i naprawde bardzo zachwycajacym ale pod wzgledem zwiazkow jest desperatem bo z pewnych wzgledow ciezko mu znalezc kobiete. Ja idealnie pasowalam do jego obrazka wiec chcial mnie jak najszybciej usidlic slubem dzieckiem i wspolnym mieszkaniem. to wszystko bylo slodkie i mile ale niestety takie rzeczy to tylko w erze ;)

Gość ile on ma lat
mialo byc. I jezeli jest grubo po 30 moze po prostu doznal paniki ze juz nic go w zyciu nie spotka i bardzo chce miec dziecko. Moze nawet nie chodzi o Ciebie ale o dziecko....

Gość Irisis
Szmaragd... ale to chyba normalne że jak facet pokocha jakąś kobietę to chce się z nią ożenić, kupić dom, mieć dzieci... No przecież chyba większość szczęśliwych par tak właśnie robi. Co w tym dziwnego? Skoro Ci się podobał i ty jemu to dlaczego to że ktoś chce się żenić nie jest ok? Dziwne to trochę..

dziwne bo on zanim mnie dobrze poznal to chcial slub dziecko i wspolne mieszkanie :) poznalismy sie przez siec i on po paru dniach rozmow w sieci ( nawet nie przez tel) mi mowil ze mnie kocha i ze chce zalozyc ze mna rodzine. Nie da sie kogos poznac na tyle w taki sposob , nawet spotykajac sie codziennie, zeby moc swiadomie powiedziec " chce miec z toba rodzine" . Na poczatku zawsze sie patrzy przez rozowe okulary i trzeba troche poczekac co bedzie dalej. Moze te rozowe okulary nie opadna nigdy i oby tak bylo, ale uwazam ze na zycie tzreba patrzec nieco bardziej realnie i nie chwytac sie wsyztskiego na piekne slowa i mile gesty.

Gość kafeteriona....
Nikogo nie dziwi fakt że on chce się z nią ożenić,mieć dziecko itd....Dziwi jedynie to,że są ze sobą trzy tygodnie....? od Nowego roku? No to gratuluję i życzę powodzenia:))))))))

Gość Irisis
No tak ale piszesz że w sumie byliście ze sobą 2 lata - to chyba wreszcie zdążył cię poznać i piszesz że był desperatem bo był z dziewczyną o której marzył.... A może źle zrozumiałam bo może marzył o innej ale nie mógł z nią być a z tobą chciał się żenić bo pasowałaś do schematu? to wtedy rozumiem określenie desperat ;) w innym przypadku nie bardzo

Gość Irisis
OK, sorki że tak wypytuje bo mozna w pewnym sensie powiedzieć że obserwowałam trochę podobną sytuację będąc z boku: mój bliski kolega (prawie przyjaciel) nagle zerwał ze mną kontakt 3 miesiące się nie odzywał - okazało sie że poznał laske, dla niej sie przeprowadził do innego miasta, chciał brać kredyt na dom, w przyszłości żenić się i mieć dzieci (facet po 30 wiec mu bardzo na dzieciach zależało) - jeszcze szybciej się okazało że laska mu jednak nie pasuje, że to nie to, że jeszcze zanim ją poznał chciał być ze mną (choć dobrze wie że jest to niemożliwe) no i oni sie rozstali. Teraz widujemy sie od czasu do czasu a on nadal szuka potencjalnej kandydatki na żonę, szybko rzuca poważne propozycje bo latka lecą ale wszystkie mu nie pasują nie wiedzieć czemu...

Gość i co z nim

Gość co o tym myślicie
Mój ma 25 lat więc raczej wątpie, zeby hmm zegar biologiczny mu tykał ;) Nie wiem, co o tym myśleć, ale może własnie chodzi o to, zeby wszystko już zostawić losowi, jeśli będzie dziecko to będzie? Chyba za dużo we mnie optymizmu...

Gość dajcie ten przepis na gyrosa
chyba tak.. zwlaszcza ze jak pisalas jestes duzo mlodsza... Na razie powinnas korzystac z zycia :classic_cool:

Gość a już myslałam...
co o tym myslicie Już myslałam, ze piszesz o moim męzu - daty się zgadzają, tylko lata nie te. Jestem w tracie rozwodu, on znalazł sobie baaardzo młode dziewczę. A ze strasznie boi sie być sam, to wymyslił sobie, że jak ona zajdzie w ciążę to mu już nie ucieknie.

Gość co o tym myślicie
Może i jestem głupia, ale nie sadzisz, ze to troche nielogiczne? Planować z kimś dziecko i chceć tego dziecka po to, żeby później je ZOSTAWIĆ ?