Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myślicie

Dziwny gość...

Polecane posty

Gość co o tym myślicie

Gdyby nie kilka małych szczegółów pomyślałabym, że chodzi mu tylko o seks... Ale od początku. Jestem w związku z facetem, który ma duże potrzeby seksualne. (odpowiada mi to) Po kilku dniach znajomości powiedział mi, że mnie kocha. Spędzamy razem dużo czasu, sypiamy ze sobą. Momentami mam wrażenie, że seks jest najważniejszy dla niego (owszem dla mnie to bardzo ważna część związku, ale bez przesady. Jednak jego potrzeby mi nie przeszkadzaja ;) ) Ale on chce mieć ze mną dziecko. Najlepiej już teraz. Nie zabezpieczamy sie, stwierdziliśmy, ze będzie co bedzie. Na wrzesien zaplanowalismy cywilny. Sama już nie wiem co mam myśleć. Jesteśmy razem od NOWEGO ROKU.

albo desperat .... albo koles bez wyobrazni ...:O Dla mnie to troche bez seensu wyznawac miłosc po kilku dniach czy tez spotkaniach nie mowiac juz o planowaniu dziecka z ledwo co poznana osoba ....

Gość co o tym myślicie
up!!

Gość co o tym myślicie
Desperat raczej nie... Sama już nie wiem co mam o tym myśleć... Może chce mieć zabezpieczenie, ze go nie zostawie? Jestem dużo młodsza...

Gość wwrrr
noo, dziwny. Ale Ty tez niczego sobie, skoro robisz dziecko z dziwnym facetem ktorego nawet nie znasz

no to potwierdzasz moje słowa ze desperat .... skoro tak traktuje zwiazek z kobieta... przywiazac slubem cywilnym bys mu nie uciekła ??? boszeeeeeeeee :O:O:O

Gość interesting....
z dziwnym gościem zrobiłas sobie juz dziecko i teraz sie zastanawiasz jak dziwne będzie dalej Twoje życie.... :D

Gość interesting....
przedziwna historia... :D

Gość co o tym myślicie
Jesteśmy razem od nwego roku ale znamy się od października, wieć nie wiem czy tak go nie znam. Nie chce mnie przywiązać cywilnym, zebym nie uciekła. Może ewentualnie tym dzieckiem. Ja już sama nie wiem... Ale czuję sie kochana...

Gość Irisis
Hmm... a sypiacie ze sobą też od października czy nowego roku? nie to że interesują mnie wasze sprawy łóżkowe ale zależy co rozumiesz przez bycie razem, a znanie się?

Gość co o tym myślicie
Znamy sie od października, tzn przebywaliśmy ze sobą, rozmawialiśmy, jak znajomi/koeldzy. Od Nowego Roku jesteśmy ze parą. On starał się o mnie od października praktycznie, ale ja podchodziłam sceptycznie do tego, jednak przekonałam się i wzieło mnie. Problem mam z tym, że poprostu mimo, że jestem szczęsliwa, BOJĘ SIĘ tych wszystkich zmian...

Gość kafeteriona....
to się zapisz na forum dla staraczek,idiotko! Jak można po kilku dniach wnajomości pieprzyć się z facetem bez zabezpieczenia????

Gość ile ona ma lat

Gość co o tym myślicie
a jakie to ma znaczenie ile mam lat?

Gość wwrrr
mentalnie gora 13 🖐️

kafeteriona ... co sie dziwisz ...... w koncu sie starał koles od pazdziernika .... a mamy teraz styczen wiec dla niektórych to szmat czasu i sex bez zabezpieczen po kilku dniach od oficjalnej premiery zwiazku jest jak najbardziej na miejscu ....:P:P:P Niektórzy po prostu sa fanami Roberta Kubicy ... dosłownie i w przenosni :P

Gość co o tym myślicie
Bezedury szczerze mówiąc zgadzam się z Twoim ostatnim postem. Własnie to miałam nadzieje usłyszeć...

Gość co o tym myślicie
Miałam nadzieje, ze znajde kogoś kto był kiedyś w podobnej sytuacji ;)

ja bylam dwa lata z facetem ktory po kilku dniach powiedzial ze mnie kocha i po jakims miesiacu szukal dla nas domu i planowal przyszlosc nie dosc ze znalazl dom to wmanipulowal mnie w chodzenie po bankach zeby sie dowiedziec o kredyt, szukal pracy w tej miejscowosci i oczywiscie podstawa to bylo dziecko :) Ale nie bylam taka naiwa zeby jechac jazda bez trzymanki bo on chce dziecko. I dzis wiem ze mimo ze jest czlowiekiem bardzo rozsadnym i powaznym to po prostu byl desperatem bo z pewnych wzgledow byl z dziewczyna o ktorej marzyl. Tyle :)

Gość co o tym myślicie
Hmm a jednak byłaś z nim 2 lata... Moge wiedzieć dlaczego się rozstaliście?

Gość co o tym myślicie
Aha ;) Jeżeli nie z tematem to nie będę wnikała ;) Momi mi się uda.....

Gość Irisis
szmaragd królowej nilu - twoja historia jest znacznie ciekawsza ;) Ale coś mi tu nie pasuje... Napisałaś: "I dzis wiem ze mimo ze jest czlowiekiem bardzo rozsadnym i powaznym to po prostu byl desperatem bo z pewnych wzgledow byl z dziewczyna o ktorej marzyl. " Desperatem bo był z dziewczyną o której marzył? Może jest jeszcze zbyt wcześnie bo ja tego nie rozumiem. Dlaczego desperatem skoro znalazł sobie kogoś o kim marzył? Chyba logiczne że wtedy się chce z tym kimś być na zawsze..

Gość co o tym myślicie
Może mi się uda * miało być ;)