Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Pies

Polecane posty

Gość
Ryjku ładne pieski:D

Ładne :D najładniej wygląda jak się wbije kłami w dupsko :D oj ładnie się wtedy piszczy z bólu :D a takie małe to :D Ten co podałaś śliczny ,daj jakiegoś haskybo je uwielbiam :)

Ojej ten śliczny ,ale przyznam ,że takiej barwy jak piszesz to nie widziałam :) fajnie :)

Gość
Współczuję bardzo :(, czym był otruty i dlaczego to ktoś zrobił?

Za bardzo nie wiem :O weterynarz był i oznajmił ,że pies prawdopodobnie był otruty :( krew ciekła mu z pyska i miał napuchnięty brzuch :O kurwa ja wiem kto to zrobił ,podejrzewam :O i nienawidzę tych ludzi a raczej dzieciaka .Smarkacz notorycznie kradł nam gołębie i kurki ozdobne z budynku gospodarczego ,a że pies był czujny to krzyżował mu plany . Gdyby to był ktoś starszy to bym z policją wjechała ,no ale dowody i tak trzeba mieć :O dzieciak miał może z 12 lat chooj wie co mu we łbie strzeliło :O A taki śliczny był ten mój piesio 😭 nawet z kotami się bawił :D

Gość
U mnie jest taki puszczany luzem, boję się, bo o mało nie zjadła mojego, mój boi się tego psa jak diabli, wybieram takie miejsca, żeby unikać tego olbrzyma, wabi się Lawina:(

Gość
Szkoda,że tego smarkacza nie otruto

Jak to luzem lata :O a nie można wezwać weterana żeby go do schroniska wzięli :O no wszystko wszystkim ,ale jak ktoś się nim nie opiekuje to nie ma co se jaj robić. Mój dzieciak kiedyś został zaatakowany przez takiego owczarka :O latał luzem i doskoczył do małego :O nie pogryzł ,ale nie pozwolił małemu odejść :O jak doskoczyłam do tego psiaka i mordę wydarłam "do budy " to zawinął ogon i polazł :D dzięki Bogu :O

Gość wyczochrane czupiradlo
i wy te male szkarady nazywacie psami :o juz moj kot jest wiekszy

najladniejszy js ten z pierszego linka i Obszczymurek:) moze wkleje pozniej foty swojego Czesia:)

Czupiradło co ty pierdolisz jak kot większy od owczarka :O Chyba ,że to puma :D

Gość
Jest zawsze z panem, czasami prowadzi na smyczy, ten pies nie gryzie, ale jest wielki, ludzie boją się, ten pies głupi, potrafi uciec z domu i leci jak durny, wiele razy facetowi zwracano uwagę, a nic z tym nie zrobił, moja siostra zrobiła mu wielką awanturę, to dopiero poskutkowało, teraz jest ok.

Gość
Matko jedyna , ale goryl :-o, dostałabym zawału serca, gdyby pojawił się taki na mojej drodze, boję się dużych psów.

Czupiradło czego chcesz od mojego zabijaki 😭 :D A ten z twojego linka to po fhotoshopie jest ,że taki duży:O czy ten koń jest ojcem :O

to nie fotoszop tylko mastif angielski :P a tak powaznie to znam jednego mastifa...wazy 120 kg - cudo !

Taaak cudownie było by się z nim na śniegu kulać :O uduszona na miejscu :D

e tam, takie duze bardzo delikatne sa :) moj wazy 45 i spi ze mna w wyrze

No 45 kg to jeszcze może mieć, ale 120 to tylko dla dużych i silnych ludzi :Oja lubię duże pieski żeby nie było ,ale ten wielkolud to nie dla mnie :O Nic co waży dwa razy więcej od mnie nie ma prawa wstępu :O