Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Pies

Polecane posty

Aaaaaaaaaaaa!!! czupiradło ty chcesz mnie o zawał doprowadzić :O mam nadzieje ,że ten mniejszy :O Setunia :D Czaruś :D a jak pięknie brzmi Cezar:classic_cool::D

Aniołku :) jaki śliczny jak szczoteczka :D Czupiradło :) no malusi śliczny 👄 cofam złe słowo :D Setunia :DCzesław to tak dostojnie brzmi :classic_cool::D

ja mam tez dwa psiaki owczarki podobno:) 12 i 13 lat juz maja niedlugo pewnie o nowych bede myslal

🖐️ :D masz fotę :) poka :) może coś podobnego znajdziesz :) Boże mój mężuś płakał jak bóbr jak nam nasz Cyganek zdechł :O był jak nasze dziecko :( kurwa ,nie daruje temu smarkaczowi :O

Ale wiesz co Setunia to trochę niebezpieczne psa Czarek nazywać :D Pies mojej babci tak się nazywał. Ktoregos dnia przyjechał zięć do sąsiadki. Ja krzyczę do psa : Czarek Czarek!!! A tu biegnie on a za nim pies :D :P.

Gość wyczochrane czupiradlo
dlatego ja swojego kota nazwalam Żylak :classic_cool:

Gość
Ja mam suczkę i wabi się Feta:)

Mój piesio😭 Swoją drogą ładnie się wabią te wasze pieski :D Żylak hm..jakie oryginalne :classic_cool:

Gość
Słyszałam przeróżne imiona Kama, Bella, Filip, Bruno, Dako, Arys, Zedera, Gorgi, Ara, Tufik, Pusia:)

Mojej siory znajoma ma córę i nazywa ją Pusia :O chyba dlatego ,że ja tak upasła :O

Gość
Imię Pusia słyszałam z filmu Kogel - mogel, Galimatias, tam pewna dama miała pudelka i mówiła- Pusia to złota medalistka:D

Gość
:D, obrażona dama wjeżdża z tym pudelkiem, bo pieski ze wsi skoczyły na jej Pusię, zostawia wnuka. Pamiętam jak dawała mięso z cielęciny swojemu psu, mąż Kasi nie chciał jeść pierogów z tym.

O kur***a muszę taki sprzęt mieć :D mój obszczymurek miał by ubaw :D