Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie daje rady

libido i tabsy

Polecane posty

Gość nie daje rady

przestałam brać tabletki i.... normalnie wariuję, temperament to ja i tak mam fest, ale to co się dzieje ze mną teraz....

Gość fiufiu..
ktos jeszcze tak ma?

w wojsku kiedys brom dawali...spróbuj i ty

Gość nie daje rady
nie będzie, chyba, że się rzucę na jakiegoś przechodnia nieświadomego :) u mnie to taki standard, koniec tabsów - szaleję... przeciez nie będę ioch brać tylko po to, żeby mieć mniejsze libido, jeśli, że tak powiem wsadzacza brak:/

Gość nie daje rady
poważnie, nie znacie sposób na obniżenie popędu? to trochę beznadziejnie ściskać nogi na widok wiekszości facetów:/

Gość odwrotny problem
Moja kobieta bierze tabsy i mamy odwrotny problem- jak podnieść libido?? Seks jest fajny, urozmaicony, satysfakcjonujący, ale... raz w tygodniu zaspokaja jej potrzeby w zupełności, zaś ja chcę codziennie.

Gość nie daje rady
na tabsach mam zawsze mniejszy popęd, nie aż tak niski jak Twoja partnerka, ale mniejszy niż bez... na poczatek niech pójdzie do gina i zmieni tabletki, nie wszystkie powodują tak drastyczny spadek libido

nie przesadzaj z tym każda kobieta w okresie rozrodczym ma potrzeby seksualne raz większe raz mniejsze zależy od cyklu okresowego Masz potrzeby nie masz faceta pod ręką to sobie ulżyj masturbacją i się uspokoisz na kilka godzin a potem zrób to samo ,co za problem przecież nie możesz się męczyć

Moja pani bierze regulon..i sam niewiem po co, jak sie bierze to odchodzi ochota i moze na tym polega antykoncepcja. Fakt ze sa dni kiedy szaleje co zdaza sie na koniec cyklu ale to jest raz na miesiac..to co? mam sobie bilet miesieczny kupic? zajmi sie sportem... obniża jak cholera

Gość nie daje rady
"nie przesadzaj z tym każda kobieta w okresie rozrodczym ma potrzeby seksualne raz większe raz mniejsze zależy od cyklu okresowego Masz potrzeby nie masz faceta pod ręką to sobie ulżyj masturbacją i się uspokoisz na kilka godzin a potem zrób to samo ,co za problem przecież nie możesz się męczyć" masturbacja niewiele pomaga, uwierz... ja mam potrzeby raz większe, raz.. jeszcze większe:/ "zajmi sie sportem... obniża jak cholera" wyczynowo uprawiam sporty walki, nie działa :)