Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pissello

Coś optymistycznego!

Polecane posty

Gość pissello

Wszyscy tu prawie nieustannie narzekają... A moze wpiszcie tu co ostatnio spotkało was przyjemnego,jakieś dobre wiadomości,albo co najbardziej w sobie lubicie:))

Gość chora *Sami*
optymistyczny akcent. gorączka mi spadła z 39st ma 38:) hurrra ps-- a najbardziej w sobie lubie poczucie humoru

Gość Katerima
Lubię siebie!❤️

ja jestem super optymistyczna od kiedy złożyłam wymówienie. im bliżej końca miesiąca (lub gdy mogę wykorzystywać urlop) tym bardziej :) dziś zaraz się zbieram na rozmowę o pracę. jak na razie z wszystkich miejsc gdzie wysyłam cv mnie na rozmowy zapraszają :) wieczorem na kolacje wpadają znajomi :) super jest :) sami--> zdrówka życzę :D

Gość wiosna idzie....
i dostałam dwie propozycje pracy! i chociaż wczoraj wypiłam pół butelki wina dzisiaj nie mam kaca! i mój facet codziennie mi mowi że mnie kocha! mam świetne nogi! to lubię w sobie najbardziej:)

Gość studentka 555555
Levviatan --->>lacze sie z Toba:) ja mam 3:-D

a ja właśnie nie wiem czy się śmiać czy płakać. na swoją aplikację dostałam odpowiedź-zadanie...ale śmieszne/żałosne jest to że calutki mail jest napisany per Pan. i co z tym zrobić? (jestem uczulona na nietraktowanie mnie poważnie i indywidualnie)