Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozważam

Rozważam kupno spacerówki PER PEREGO pliko P3 Completo

Polecane posty

Gość rozważam

może któraś z Was drogie mamy taką posiada i może się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Nie chciałabym wyrzucić tylu pieniędzy w błoto. A

ja mam, generalnie jest ok ale: minusy - jak na polskie warunki kolka zdecydownie za male, ja w PL nie mieszkam ale jak przyjezdzam do kraju to sie mecze z wysokimi kraweznikami, dziurami itd; brak niestety jednej dlugiej raczki, raczka jest lamana, mniej wygodnie sie prowadzi wozek, ciezej zrobic dzwignie zeby wjechac na kraweznik, za niskie jak dla mnie raczki, jestem dosc wysoka i prowadzac wozek garbie sie, niestety wydawalo mi sie ze wysokosc bedzie dobra a tu zonk:( plusy - wozek bardzo zwrotny, dzieki tym nieszczesnym raczkom fajnie sie sklada, zajmuje stosunkowo malo miejsca w bagazniku jednak suma sumarum na polskie warunki drogowe nie polecam

Gość rozważam
kurcze, to sie zdołowałam. Co prawda mieszkam w niemczech, ale często jestem w Polsce. To nie wiem jaką spacerówkę mogę jeszcze kupić, zależy mi żeby była lekka i mało miejsca zajmowała w bagażniku.

nie wiem jakie wozki sa dostepne w Niemczech, ja mieszkam we Francji i tu mialam dosc ograniczony wybor, w ogole nie ma tu wozkow z duzymi pompowanymi kolami, z wyjatkiem trzykolowych, a taki nie miesci mi sie do bagaznika, plusem Perego jest to ze sklada sie jak parasolka i jest dosc lekki; ja bardzo chcialam taki z cala raczka ale one skladaja sie na plasko i nie wlazily mi do bagaznika wiec nie mialam wyboru; tu gdzie mieszkam male kolka sa ok, chodniki sa fajne, wiec nie ma tego problemu co w Polsce ( w Niemczech pewnie jest podobnie ), zakupy zawsze w markecie i tu taki wozek sie super sprawdza bo jest bardzo zwrotny i zgrabny, wszedzie z nim wjedziesz; w Pl tez mi bylo lepiej manewrowac w sklepie,a wiadomo wiekszosc sklepikow w Pl to ciasnota; czesto latam samolotem i tu tez wozek sie sprawdza bo fajnie sie sklada i jest lekki; ale ogolnie tego typu wozek w Polsce to niestety porazka... osobiscie polecam ci wozeczek z jednolita raczka, bo lepiej sie prowadzi pod warunkiem ze zmiesci ci sie do bagaznika na pewno cos znajdziesz:)

Gość emiiiiiiiiiii
mutsy sa owszem bardzo ladne ale strasznie ciezkie no i przednie kola nie sa obracane :( mialam ten i nie polecam

ja tylko zapodalam stronke, nie chodzilo mi konkretnie o ten typ:)