Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkk666

ONA JEST WG WAS ZGRABNA CZY JUŻ ZA CHUDA?PROSZE O SZCZERE OPINIE BEZ ZAZDROŚCI!

Polecane posty

Gość WG MNIE ANOREKTYCZKA

Gość Jak dla mnie szczupła
zdrowo, fajnie wyglądająca.Też tak wyglądam, może nawet chudsza jestem i nie widzę w tym nic złego, jesli oczywiście ta szczupłość wynika z natury a nie z odchudzania.A ta Sowińska wydaje mi się, że po prsotu taką ma urodę.Jest ok

Gość chyba was posrało jak to jest
figura anorektyczki mniej żryjcie grubasy, to nie będzie się wam wydawało ze wszystko co normalne to anoreksja figura jest świetna, ale kobeta nie jest pięknością - nie podoba mi się jej twarz, i ma za dużą głowę (ale nie jest to wina za chudej sylwetki, bo ta jest wspaniała)

wg.mnie jest juz troszke za chuda... Ale kto co lubi :)) Ja tez jestem strasznie szczupła ale troszke mniej niz ona i lubie siebie :)

Gość kii88
ale szkapa

Gość jest chudzina
wyglada nieapetycznie, ale to nie jest anoreksja.

Gość sdadsa
Za chuda i widać tu idealnie "syndrom lizaka" - duża, nieproporcjonalna głowa do ciała - to też jest cecha charakterystyczna anorektyczek. Trudno mówić tu o mega-anoreksji, ale normalnie tu nie jest.

Gość ******nieciekawie******
Brzydko wygląda, tyczka z dużą nieproporcjonalną głową. Podobnie wygląda Ola Kwaś. jak za bardzo schudnie to widać jej dużą głowę tylko. Sowińska nie zawsze tak wyglądała, za czasów gdy była troszkę pełniejsza bardziej mi się podobała. Przez tę chudość zbrzydła bardzo a była kiedyś ładna (rysy dalej ma fajne) Popatrzcie na Natalie Kukulską też zbrzydła gdy bardzo schudła.

Gość szczupla-nie-chuda
Chude osoby maja juz tak zjechane mozgi tym wiecznym odchudzaniem, ze nie moga pojac, ze komus moga sie chudzielce nie podobac, bo wygladaja po prostu nieapetycznie. Zrozumcie to wreszcie, ze chude podoba sie tylko innym kobietom, facetom na pewno nie.