Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama bebenka

plastikowa opaska dla niemowlaczki

Polecane posty

Gość mama bebenka

HEj, nie moge nigdzie znalezc takiej opaski.czesto widzialam ja na zdjeciach.taka plastikowa (chyba), bardzo waska, czesto z kokardka.bardzo fajnie wyglada na lysej jeszcze glowce dziewczynki w okresie noworodka.moze wiecie o co mi chodzi?wiecie gdzie mozna taka kupic?doradzcie.

napewno nie jest plastikowa,tylko to jest z matewrjału

Gość Anialisa
Niemowlaczkom nie zakłada się żadnego plastiku na główkę;) Te opaski są bawełniane z domieszką czegoś elastycznego. Z reguły jest to część całego stroju, dodają je do komplecików, sukienek. Ale może kupisz gdzieś osobno, popytaj w hurtowniach i sklepach dziecięcych.

Gość ellizaa
Moja koleżanka zakładała swojej malutkiej córeczce taką opaskę, dziecko płakało, bo ją chyba uwierała w delikatną głowę, po zdjęciu mała miała widoczny ślad na skórze - nie polecam plastikowych, lepsze - jak już musisz zakładać jej coś takiego - to z materiału.

tak to jest plastikowe.a po bokach ma takie metalowe wkrętki i się je przykręca do główki żeby się lepiej trzymało....

ja mojej musze kupic ale jakas szersza bo ma obciazenie genetyczne odstającymi uszami./po mamie ;/

ja tez mialąm materialowe z h&m i w zasadzie to te opaski są niefajne ciagle spadają a jak sie kupi mniejszą zeby nie spadala to odgniataja glówke... och jak dobrze ze mam synka nie trzeba sie zastanawiac nad kolczykami, wiazac wlosków zakłądac spinek ani opasek :D:D:D:D:D

Gość mama bebenka
dzieki za pomoc, troche sie posmialam czytajac Wasze posty.wybaczcie, ja dopiero w ciazy i nie mam doswiadczenia, wydawalo mi sie ze to jest plastikowe.w sumie to chodzilo mi o troche ciensze.