Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkaweczka

Świat widziany oczyma dziecka w literaturze polskiej

Polecane posty

Gość a taka nietypowa
prośba, mogłabyś mi przesłać wstęp do swojej pracy? bo cholera nie mogę zbyt trafnie tego. Tylko wstępu mi brakuje i nie mogę nic wymyśleć:/ a literaturę mam troszkę inną, ja mam głównie okres pozytywizmu.

Gość coś mi świta
mały książę, oskar i pani róża

Gość no ja właśnie
też mam problem ze wstępem, nie wiem jak trafnie napisać o tym o czym będę mówił i jakim zajmę się problemem. Chciałbym ładnie to ująć w słowa lecz brak mi pomysłu:/ pomoże ktoś dobroduszny?

Gość lolo0000
a ile ta praca kosztuje?

Gość czarnula999
ja bardzo chętnie kupię ta prace... odezwij sie 7169966 pliz szybko

Gość malowany ptak
ale to chyba nie lektura

Gość muturzystka
Shao_Lin i reszta "wjeżdżająca" na nas maturzystów, nie chcecie nam pomóc to się odwalcie to, że może i mamy teraz łatwiej to nie znaczy,że napisanie pracy i zdanie matury jest dla nas banałem. To że jesteśmy gorsi i " mniej inteligentni" niż wy, którzy piszecie prace w "2 godziny" to nie znaczy że nadajemy się tylko do sprzątania po was "magistrach" od siedmiu boleści.

Gość kupię pracę
proszę o kontakt: marta__b@op.pl

Bidul Kroki Jutro będzie lepiej Emma i Ja Gdzie Eddie Dziecko ulicy Dziecko niczyje Narratorem wszystkich tych książek są dzieci. :)

Gość czarna0007
mam gotową prace na ten temat, wraz z bibliografią, ramowym planem i cytatami. Praca jest naprawdę ambitna więc ogłoszenie też kieruje dla osób ambitnych.Chętmie ja wypożyczę:) wszelkie pytania proszę kierować na adres iglowacka92@wp.pl (wtedy podam szczegóły tzn lektury, cenę itd)

Gość DKDKDK
Wrócę do tematu lektur. Czy do tego tematu nadają się takie lektury, jak .. : Jan Kochanowski "Treny" ; Bolesław Prus "Katarynka" ; Eliza Orzeszkowa"Dobra Pani" ; Maria Konopnicka "Mendel Gdański" Zofia Nałkowska "Medaliony" roz. Doroślli i Dzieci w Oświęcimiu